Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PD-L Vaslui a lipsit de la semnarea protocolului cu PSD

Reprezentantii PD-L Vaslui nu s-au prezentat, luni, la semnarea protocolului cu PSD, asa cum au stabilit de comun acord in cursul saptamanii trecute. Presedintele Organizatiei Municipale PSD Vaslui, Ioan Tibulca, reprezentant in echipa de negociere si, totodata, candidatul desemnat de social-democrati pentru preluarea functiei de prefect al judetului, a precizat ca negocierile privind impartirea posturilor de conducere la directiile descentralizate din judet au esuat pentru a doua oara in decurs de cateva zile.

„Inca de sapatamana trecuta am incercat sa cadem de comun acord in ceea ce priveste impartirea institutiilor descentralizate, dar negocierile au stagnat din cauza unor neintelegeri. Urma sa continuam discutiile in cursul acestei zile, dar membrii PD-L nici nu s-au prezentat la negocieri, nu mai spun ca ar fi trebuit sa semnam protocolul de colaborare. Probabil cei de la PD-L nu si-au rezolvat problemele din interior, mai au de discutat, de analizat, poate nu s-au decis asupra oamenilor care ocupa deja functii, nu stiu ce s-a intamplat”, a declarat luni, presedintele Organizatiei Municipale PSD Vaslui, Ioan Tibulca.

Conducerea PD-L Vaslui nu a putut fi contactata pentru a oferi explicatii cu privire la absenta de la negocieri. Doi dintre membrii comisiei de negociere, senatorul PD-L Vasile Pintilie si presedintele organizatiei PD-L Negresti, Ioan Cozma, sustin ca nu a fost convocati la intalnire de conducerea partidului.

Publicat Luni, 26 Ianuarie 2009 - 18:16
Cuvinte cheie: PD-L, PSD, Vaslui | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours