Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PD ar putea depune o motiune de cenzura pe tema bugetului pe anul 2008

PD, prin vocea purtatorului de cuvant, Adriean Videanu, ar putea depune o motiune de cenzura pe tema bugetului pe anul 2008.
PD, prin vocea purtatorului de cuvant, Adriean Videanu, ar putea depune o motiune de cenzura pe tema bugetului pe anul 2008.

Presedintele PD, Adriean Videanu, a declarat ca democratii intentioneaza sa depuna o motiune de cenzura in cazul in care bugetul pe anul 2008 elaborat de Guvern va contine devieri de la programul de guvernare.

Dupa sedinta Biroului Permanent National al PD, Videanu s-a declarat "dezamagit de confuzia majora in legatura cu politica fiscala".

El a criticat reducerea TVA la unele produse, precizand ca "filozofia fiscala de cota unica" inseamna si mentinerea unei cote unice a TVA. "Altfel distrugem intreaga filozofie de cota unica", a avertizat el, adaugand ca daca in bugetul pe 2008 vor exista devieri de la programul de guvernare, atunci PD ar putea initia o motiune de cenzura pe acesta tema, relateaza Newsin.

Si liderul PC, Dan Voiculescu, i-a solicitat vineri premierului Tariceanu sa urgenteze adoptarea unei hotarari referitoare la reducerea TVA la alimentele de baza, o propunere mai veche a conservatorilor.

Social-democratii, prin vocea vicepresedintelui Ilie Sarbu, au declarat recent ca PSD va incerca in sesiunea urmatoare sa gaseasca sprijin pentru un proiect legislativ de reducere a TVA-ului cu 5% pentru produsele alimentare de baza, TVA-ul pentru acestea ar urma sa fie suportata din cresterea TVA la produsele de lux, precum parfumuri sau blanuri.

Foto: Newsin
Publicat Luni, 6 August 2007 - 15:01
Cuvinte cheie: Adriean Videanu, PD, motiune de cenzura | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours