Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PCM Covasna cere CJ reamplasarea drapelului secuiesc in sala de sedinte

Conducerea PCM Covasna ii cere presedintelui Consiliului Judetean (CJ) sa faca tot posibilul pentru a gasi drapelul secuiesc disparut din sala de sedinte folosita in comun cu Prefectura, iar apoi sa-l amplaseze pe cladirea CJ.

"Am luat cunostinta cu mahnire ca presedintele CJ n-a fost in stare sa mentina si sa apere drapelul secuiesc unde era pus, in sala de sedinte. Il somam si il rugam sa faca tot posibilul sa revina drapelul si ii propunem sa gasim impreuna un loc unde alte institutii nu prea au un cuvant de spus daca ramane sau nu steagul, e vorba de cladirea CJ”, a declarat, joi, presedintele executiv al PCM Covasna, Csinta Samuel.

Acesta spune ca drapelul secuiesc i-a fost inmanat presedintelui CJ de catre vicepresedintele CNS in toamna anului trecut, cu rugamintea sa fie amplasat in sala de sedinte a Consiliului, in mod permanent. Dupa ce a fost amplasat in sala de sedinte in iarna, drapelul a disparut insa cu ocazia instaurarii noului prefect al judetului, la inceputul acestei saptamani, fara ca cineva sa isi asume responsabilitatea pentru disparitia lui, spune aceeasi sursa.

Drapelul secuiesc este prezent si pe fatada Primariei Sf.Gheorghe si in sala de sedinte a Consiliului Local, precum si in unele localitati din Harghita. Liderii PCM si CNS promoveaza utilizarea insemnelor secuiesti pe institutiile publice din Secuime, ca un gest simbolic.

Publicat Joi, 5 Februarie 2009 - 19:27
Cuvinte cheie: PCM, Covasna, drapel, secuiesc, CJ | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours