Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PC va protesta fata de dezincriminarea incestului si prostitutiei

Conservatorii organizeaza, vineri, o actiune de protest in fata sediului Ministerului de Justitie, actiune ce se va finaliza prin depunerea unei petitii in care PC isi va expune punctul de vedere fata de dezincriminarea partiala a prostitutiei si incestului.

"PC va protesta maine la Ministerul Justitiei impotriva unor anumite prevederi ale noilor Coduri si asupra modului in care ministerul Justitiei intelege dezbaterea pe Coduri", a declarat deputatul conservator Florea Damian. Conservatorii reclama dezincriminarea, prin proiectul noului Cod Penal, a prostitutiei si a incestului.

Damian considera ca eliminarea din legea penala a acestor fapte este un atentat la adresa principiilor morale care stau la baza societatii romanesti.

"Conservatorii considera ca valoarea morala trebuie sa fie ocrotita prin norma pentru a nu se ajunge la situatia in care ceea ce nu este respins de lege sa fie admis de societate", se arata intr-un comunicat al PC.

Coordonatorul subcomisiei parlamentare pentru Codul Penal, Victor Ponta (PSD), a afirmat ca cele doua partide nu au stabilit o pozitie comuna a Alinatei PSD+PC fata de dezincriminarea acestor fapte.

"N-am discutat asa ceva. De principiu, suntem si noi de acord. Eu am sa votez in comisie pentru pastrarea acestor infractiuni, dar nu pot sa anticipez care va fi pozitia colegilor mei", a spus pesedistul.

Acesta a spus ca initiativa PC de a protesta in fata MJ este totusi binevenita. "Inca nu am ajuns la dezbaterea acelor articole, dar ei au furat putin startul dezbaterii. E bine si asa", a declarat Ponta pentru NewsIn.
Publicat Joi, 26 Martie 2009 - 19:01
Cuvinte cheie: PC, incest, prostitutie, protest | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours