Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PC va participa la europarlamentare alaturi de PSD

PC a decis, in urma consultarii liderilor din teritoriu si a parlamentarilor sai, sa participe la alegerile europarlamentare alaturi de PSD.

Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a declarat ca decizia a fost luata pentru ca electoratul conservatorilor nu ar fi perceput favorabil cealalta posibilitate, obisnuit fiind cu Alianta PSD+PC.

Potrivit lui Ciuca, decizia de a merge la alegerile pentru PE pe lista comuna cu PSD a fost luata cu 32 de voturi pentru, sase impotriva, si patru abtineri. "Decizia e una clara, asumata de tot partidul", a declarat deputatul, citat de Newsin.

El a explicat apoi ca o participare la alegeri pe liste separate ar fi bulversat electoratul conservator, obisnuit de la alegerile trecute cu Alianta PSD+PC.  "A contat foarte mult ca strategia noastra de organizare, care este o strategie pe termen lung, nu poate fi aplicata intr-o luna, a contat ca nu de mult am candidat pentru Parlament pe liste comune cu PSD, am obisnuit electoratul in  zona respectiva cu  o anumita sigla, cu un anumit slogan si o anumita echipa si alte aspecte pe care nu o sa le prezint, dar care au fost suficient de puternice. Am luat in serios si argumente care au venit spre candidatura noastra cu liste proprii, in special pe construirea identitatii noastre ca partid, am luat in serios si argumentele care erau impotriva candidaturii noastre independente, care tineau de momentul si conjunctura actuala si mai ales de posibilatea ca o asemenea decizie sa fie perceputa gresit de electoratul nostru", a declarat Bogdan Ciuca.

El a mai spus ca decizia a fost luata fara a se tine cont de semnalele si parerile liderilor PSD si ale altor partide fata de una sau cealalta dintre variantele pe care le are PC la dispozitie.  "Nu s-au luat in discutie declaratiile altor lideri politici, noi am luat in vedere parerea fiecarei organizatii teritoriale, locale. Nu am luat in discutie pozitia altor partide, a fost o discutie intre noi, in care au primat ca argumente argumentele aduse de liderii organizatiilor judetene", a spus deputatul. Purtatorul de cuvant al PC a mai precizat ca liderul onorific al PC, Dan Voiculescu, nu a votat si a dat posibilitatea organizatiilor sa se pronunte.
Publicat Duminica, 15 Martie 2009 - 14:42
Cuvinte cheie: PC, PSD, alegeri europarlamentare, bogdan ciuca | Afisari: 65,535
Comentarii (1)
Irina, Timisoara (Luni, 16 Martie 2009 - 15:41)
Asta daca vrea PSD-ul ! Se pare ca nu sunt doriti si pe bune dreptate . Sa mearga pe liste separate , atunci sa vezi cati au sa mai fie alesi . Din fericire PSD-ul s-a prins de milogeala lor , si cred ca le-a provocat greata, slugarnicia comunistitlor astora . Sper sa nu-i primeasca !

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours