Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Parlamentarii primesc 2.500 de lei pentru chirie, benzina, diurne si salarii compensatorii

ca sa ajunga la Parlament, alesii au la dispozitie masina de serviciu si 9,5 litri de benzina gratuit la fiecare o suta de kilometri.
ca sa ajunga la Parlament, alesii au la dispozitie masina de serviciu si 9,5 litri de benzina gratuit la fiecare o suta de kilometri.

Parlamentarii si-au votat pentru anul 2008 cateva privilegii, printre care pensii speciale, cazare si transport gratuite si masina de serviciu, singurul lucru la care au renuntat fiind pasaportul diplomatic pentru membrii familiei.

Un paralamentar care nu este din Bucuresti are cazare la hotel sau primeste in mana lunar 2.500 de lei pentru chirie. De 15 ani, banii s-au dat fara nici o verificare, insa anul trecut, dupa ce presa a dezvaluit ca unii demnitari aveau case in Bucuresti dar primeau si bani de chirie, Parlamentul a schimbat legea. De acum inainte, banii se dau numai celor care nu au proprietate persoanala in Capitala, conform Realitatea TV.

Ca sa ajunga la sediul Parlamentului, alesii au la dispozitie masina de serviciu si 9,5 litri de benzina gratuit la fiecare o suta de kilometri. De acelasi privilegiu au parte si atunci cand pleaca in vacanta parlamentara, pentru ca legea ii asigura o diurna de 2% din indemnizatie pentru deplasari.

Mai mult decat atat, senatorii si deputatii se pot pensiona mai devreme decat bugetarii de rand, iar pensia va fi de 80% din ultimul salariu incasat, cu conditia sa fi avut cel putin trei mandate. In cazul in care nu mai sunt alesi, parlamentarii care nu au alt loc de munca primesc trei salarii compensatorii.
Publicat Vineri, 7 Martie 2008 - 11:52
Cuvinte cheie: parlamentari, buget, pensii, cazare, transport, senatori, deputati | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours