Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Orban: Obiectivul meu este sa scapam Romania de Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PNL Bogdan Olteanu a declarat ca in cadrul Delegatiei Permanente, vicepresedintii Crin Antonescu si Ludovic Orban si-au anuntat intentia de a candida la presedintia partidului.

Orban intentiona sa faca un tandem pentru sefia PNL, anume Crin Antonescu sa candideze la presedintie si el insusi la functia de presedinte executiv..

Ludovic Orban a declarat ca si-a "reconfirmat" decizia de a candida la presedintia partidului, asumandu-si drept obiectiv inlaturarea lui Traian Basescu si readucerea PNL la guvernare pe pozitia de principal partid de guvernamant.

"Mi-am reconfirmat intentia de a candida la presedintia PNL cu obiectivul clar de a castiga viitoarele alegeri parlamentare si ca in acest an electoral sa scapam Romania de ultima relicva a regimului comunisto-securist, respectiv Traian Basescu", a afirmat Orban, citat de Newsin.

El a comentat si despre faptul ca vor candida atat el, cat si Crin Antonescu. "Nu este vorba de avantaje si dezavantaje, in partid este vorba despre o competitie in care fiecare va veni cu o oferta politica. In ce ma priveste, v-am spus, am venit cu cateva obiective: castigarea alegerilor, readucerea PNL la guvernare pe pozitia de principal partid de guvernamant, si in mod evident realizarea a tot ceea ce este posibil pentru a scapa Romania de Basescu", a completat el.

Intr-un interviu, Orban preciza in urma cu doua saptamani ca o competitie intre el si Crin Antonescu nu ar fi benefica pentru PNL.

"Intotdeauna, in cadrul PNL, la Congres a fost o competitie, cred ca este un lucru normal, binevenit, firesc", a declarat Tariceanu a care a adaugat ca mai este timp de anuntat candidaturi, acest lucru fiind posibil cu 48 de ore inainte de Congres.

Tariceanu a mentionat ca s-au stabilit detalii legate de Congres, s-a convenit ordinea de zi si numarul de delegati pe care fiecare filiala judeteana trebuie sa si-l desemneze in cadrul Delegatiilor Permanente teritoriale. "Am stabilit comisiile de specialitate in care oamenii nostri pot sa lucreze pentru elaborarea documentelor de pozitie pe anumite sectoare de interes, domenii de activitate in care partidul trebuie sa se manifeste", s-a mai referit el la deciziile DP de miercuri.

Publicat Miercuri, 18 Februarie 2009 - 14:54
Cuvinte cheie: orban, PNL, antonescu, partid, oleteanu, basescu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours