Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Orban isi consulta colegii cu privire la candidatura sa la sefia PNL

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri ca va continua sa-si consulte colegii referitor la candidatura sa la presedintia partidului, mai ales cu "bunul coleg si prieten" Crin Antonescu.

Exista o intreaga zvonistica, am fost chiar si eu printre aceia care am spus ca intentionez sa candidez. Voi continua sa-mi consult colegii de partid si pe bunul coleg si prieten Crin Antonescu", a afirmat Orban, in legatura cu candidatura sa la presedintia partidului.

Intrebat daca Congresul va stabili si candidatul la presedintie, Orban a mentionat ca parerile sunt impartite, iar decizia finala va fi luata in Delegatia Permanenta care va avea loc pana in 20 februarie. "Opinia mea e foarte clara, PNL trebuie sa intre in campania prezidentiala cat mai curand, cu un candidat legitim care sa aiba increderea intregului partid prin intermediul Congresului partidului", a declarat el.

Cat priveste posibilitatea ca presedintele PNL sa fie si candidatul la Cotroceni, Orban a raspuns ca "la presedintia Romaniei trebuie sa candideze liberalul care se bucura de cea mai mare incredere in partid". " Cred ca presedintele partidului va trebui sa isi asume raspunderea de a candida la presedintia Romaniei", a conchis el.

Orban a anuntat ca va mai fi organizata o Delegatie Permanenta pana in data de 20 februarie pentru a se stabili ordinea de zi, norma de reprezentare si celelalte detalii tehnice legate de organizarea Congresului extraordinar din 20-21 martie.

"Eu am propus introducerea in cadrul ordinii de zi adoptarea strategiei politice, modificarea statutului, alegerea tuturor organismelor de conducere la nivel national incepand cu presedintele, Biroul Politic, Curtea de onoare si arbitraj si Comisia de cenzori", a afirmat el.

Delegatia Permanenta a decis miercuri convocarea Congresului extraordinar pe 20-21 martie.

Publicat Miercuri, 4 Februarie 2009 - 18:47
Cuvinte cheie: Orban, PNL, congres, extraordinar, alegeri | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours