MINISTRUL TURISMULUI, EDUARD HELLVIG, GASIT INCOMPATIBIL DE CATRE ANI
Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Ministrul Turismului, Eduard Hellvig, gasit incompatibil de catre ANI

Ministrul Turismului, Eduard Raul Hellvig, a fost gasit incompatibil de catre inspectorii de integritate, intrucat pe langa functia ministeriala a fost si director la o firma, angajat ca cercetator in stiinte politice in alta societate si a mai incasat salariu de la o banca de celule stem.


Mai multe detalii pe Ziarul Financiar
Publicat Vineri, 9 Noiembrie 2012 - 10:47
Cuvinte cheie: | Afisari: 65,535
Comentarii (7)
lorena, Bucuresti (Vineri, 9 Noiembrie 2012 - 17:13)
A inceput campania electorala si bineinteles ca Basescu se foloseste de toate institutiile subordinate si de toti securistii care ii sunt fideli pentru a-si ataca adversarii politici. La sfârșitul anului 2004, Eduard Hellvig a devenit parlamentar. În acea perioadă era director executiv la acea firmă si s-a autosuspendat pe perioada mandatului la 1.01.2005. La sfârșitul mandatului de parlamentar, în 2008, a convenit de comun acord cu societatea respectivă să nu îsi reia poziția de director executiv la compania respectivă din motive foarte simple: societatea era la Oradea și Hellvig stătea în acel moment la București. Cu alte cuvinte, de la 1.01.2005 între Hellvig Eduard și societatea S.C. Sintezis Birotica SRL nu mai există niciun de contract de colaborare, de finanțare, de administrare, de ce vreți să-i spuneți între dl ministru și această societate, astfel încât e absolut ridicol să spui că în perioada în care a fost ministru a administrat și societatea respectivă sau a fost director executiv.
Mihai, Bucuresti (Vineri, 9 Noiembrie 2012 - 17:33)
La sfârșitul anului 2004, Eduard Hellvig a devenit parlamentar. În acea perioadă era director executiv la acea firmă si s-a autosuspendat pe perioada mandatului din 2005. La sfârșitul mandatului de parlamentar, în 2008, a convenit de comun acord cu societatea respectivă să nu îsi reia poziția de director executiv la compania respectivă din motive foarte simple: societatea era la Oradea și Hellvig stătea în acel moment la București. Cu alte cuvinte, din 2005 între Hellvig Eduard și societatea S.C. Sintezis Birotica SRL nu mai există niciun fel de contract de colaborare, de finanțare sau de administrare. Este de necrezut ce se intampla acum. E absolut ridicol să spui că în perioada în care a fost ministru a administrat și societatea respectivă sau a fost director executiv.
nadia, Buzau (Vineri, 9 Noiembrie 2012 - 17:40)

Bineinteles ca Basescu se foloseste de toti securistii sa isi atace adversarii politici mai ales acum ca a inceput campania electorala. Intre Hellvig Eduard și societatea S.C. Sintezis Birotica SRL nu mai există niciun de contract de colaborare de la 1.05.2005. Este absolut ridicol să spui că în perioada în care a fost ministru a administrat și societatea respectivă sau a fost director executiv.
oana, Bucuresti (Vineri, 9 Noiembrie 2012 - 19:18)
Eduard Hellvig a devenit parlamentar in 2004 de atunci a renuntat la postul de director executiv la o firma. Dupa terminarea mandatului acesta a convenit de comun acord cu societatea respectiva sa nu isi reia postul din motive precum: societatea se afla in Oradea iar Hellvig locuia in Bucuresti.
gabriela, Bucuresti (Vineri, 9 Noiembrie 2012 - 19:26)
Intre Eduard Hellvig si societatea S.C. Sintezis Birotica SRL nu mai exista niciun contract de colborare de la inceputul anului 2005. Hellvig a renuntat la postul de director executiv la acasta firma la sfarsitul anului 2004, cand acesta a devenit parlamentar.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours