Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Masurile anti-criza ale liberarilor ieseni: Taxe cu 50% mai mici si incurajarea consumului

Liberalii ieseni vor intocmi un set de masuri aniticriza pe care il vor propune in Consiliul Local, una din acestea facand referire la reducerea cu 50% a taxelor locale pentru a creste gradul de colectare a impozitelor si a incuraja consumul in randul populatiei.

"Prin masurile pe care le vom propune vrem sa transformam bugetul local din unul pasiv in unul activ care sa permita dezvoltarea Iasului. Diminuarea taxelor va duce la o colectare mai buna a impozitelor, iar cei care oricum isi plateau taxele vor avea mai multi bani de cheltuit, iar in vremuri de criza trebuie incurajat consumul", a spus consilierul local Radu Botez (PNL).

In schimb, consilierii locali PDL afirma ca initiativa de reducere cu 50% a taxelor si impozitelor a facut parte din programul cu care democrat-liberalii ieseni s-au prezentat in fata electoratului la alegerile locale.
"Noi nu ca o sprijinim, noi am initiat-o. Am propus inca de anul trecut sa reducem impozitele cat si anularea unor taxe inutile cum ar fi taxa pe sport, pe casatorii si altele. Am avut flyere in campanie pe care scriau destul de clar aceste lucruri. Observ ca PNL face opozitie cu proiecte PDL", a declarat liderul consilierilor locali PDL, Gabriel Grigore, citat de Newsin.

Acesta a adaugat ca nu au purtat inca discutii cu social-democratii privind armonizarea programelor de guvernare locala ale celor doua partide .

Prima sedinta de Consiliu Local la Iasi din acest an se va desfasura la sfarsitul lunii ianuarie.

Publicat Duminica, 18 Ianuarie 2009 - 14:20
Cuvinte cheie: liberali, iasi, taxe, reducere, consum, pdl | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours