Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Liderul PDL Iasi o propune pe Alina Mungiu-Pippidi la europarlamentare

Liderul PDL Iasi a anuntat, miercuri, ca organizatia ieseana va lua in discutie, sambata, nominalizarea Alinei Mungiu-Pippidi pentru europarlamentare, dupa ce candidatul initial, Dumitru Oprea, a fost respins de conducerea centrala deoarece este senator.

"Am avut o prima discutie, exploratorie, cu doamna Alina Mungiu-Pippidi, pentru a intelege in ce masura propunerea noastra poate fi discutata. Am convenit ca daca organizatia PDL de Iasi va lansa oficial aceasta propunere, ea va fi tratata cu toata seriozitatea si vom primi un raspuns rapid si neechivoc", a declarat presedintele PDL Iasi, Dan Carlan.

Potrivit acestuia, propunerea va fi dezbatuta si supusa aprobarii in cadrul Biroului Permanent Judetean, a carui sedinta se va desfasura sambata. "Nu am primit un refuz ferm, asa cum a fost cazul in vara, in cazul alegerilor pentru parlamentul national. Dupa cum nici un accept explicit, fiind vorba de o propunere venita pe nepregatite si in lipsa unei decizii oficiale a organizatiei", a mai spus seful PDL Iasi, potrivit Newsin.

In opinia lui Carlan, daca democrat-liberalii ieseni vor aproba aceasta propunere, decizia PDL Iasi va reprezenta "cea mai puternica expresie a deschiderii organizatiei de Iasi spre societatea civila".

Initial, PDL l-a propus, duminica, pe actualul senator Dumitru Oprea drept candidat al organizatiei pentru alegerile din luna iunie. Ulterior, conducerea centrala a PDL a decis ca reprezentantii partidului care au fost alesi in functii publice la alegerile de pe parcursul anului trecut, nu pot candida si la alegerile europarlamentare.

In cazul celorlalte partide din Iasi, doar liberalii si-au anuntat oficial nominalizarile, respectiv consilierul local Catalin Turliuc si seful al Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura Iasi, Paul Kmen. Pana in prezent, la PSD Iasi si-a depus candidatura un singur social-democrat, in persoana lui Catalin Ivan, actual consilier judetean.
Publicat Miercuri, 4 Martie 2009 - 10:41
Cuvinte cheie: alegeri, partide, PNL, europarlamentare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours