Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Liberalii, nemultumiti din nou de locurile din Parlament, de asta data la comisii

Grupul parlamentar al PNL aduce la cunostinta Biroului Permanent al Camerei faptul ca mai multi deputati liberali nu beneficiaza de birouri la comisiile permanente din care fac parte, desi au facut demersurile necesare, si cer atentionarea presedintelui Comisiei de Industrii, Iulian Iancu.

"Va aducem la cunostinta faptul ca mai multi deputati liberali nu beneficiaza la comisiile permanente din care fac parte de un spatiu de birou adecvat pentru buna desfasurare a lucrarilor specifice comisiilor, cu toate ca au facut demersurile necesare catre conducerea comisiilor. Un exemplu este situatia de la Comisia de Industrii si Servicii", se arata in solicitarea grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, semnata de viceliderul Eugen Nicolaescu.

De asemenea, liberalii cer si initierea unui demers de atentionare a presedintelui Comisiei de Industrii, Iulian Iancu, considerand ca aceasta situatie "obstructioneaza activitatea parlamentarilor" si solicita BP rezolvarea problemei prin alocarea unui spatiu de birouri adecvat.

Secretarul Camerei, Dumitru Pardau, a declarat ca, in cadrul sedintei de Birou Permanent, s-a decis ca liderii de grup sa vina cu o propunere in acest sens.

Liberalii s-au plans, la inceputul sesiunii parlamentare, si de locurile repartizate in sala de plen a Camerei. Viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu a declarat, pe 28 ianuarie, la finalul sedintei Comitetului liderilor, ca liberalilor li s-a dat castig de cauza in privinta asezarii in sala de plen, dar in noul aranjament grupurile din opozitie au fost despartite.

"Cred ca am reusit sa obtinem in mare parte ceea ce ne-am propus si anume sa avem grupul compact si sa fie impartite oarecum echilibrat grupurile parlamentare in partea din fata si partea din spate a salii. O singura problema se mai iveste acum, faptul ca opozitia a fost despartita, in sensul ca intr-o parte a salii ramane UDMR si in cealalta parte a salii va fi PNL. Pana la urma majoritatea aceasta foarte mare face ceea ce isi doreste, dar pentru PNL este un castig ca are grupul omogen de data asta", a declarat Nicolaescu la finalul sedintei liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor.

Nicolaescu a explicat ca grupul PNL s-a mutat in partea stanga a salii de plen, unde are trei randuri in fata si inca trei randuri mai in spate, rezervate colegilor senatori pentru sedintele comune de plen.

Publicat Luni, 16 Februarie 2009 - 16:47
Cuvinte cheie: PNL, locuri, Parlament, comisii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours