Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Liberalii cer demisia Guvernului pentru ca ministrii PSD se impotrivesc masurilor lui Boc

Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a anuntat ca partidul sau cere demisia actualului Guvern, motivand ca deficitul bugetar a ajuns de trei ori mai mare decat in urma cu o luna de zile, iar ministrii PSD resping masurile asumate de premierul Boc.

"Acest Guvern ar trebui sa-si dea demisia. PNL cere imperios coalitiei de guvernamant sa-si defineasca pozitia in actul de guvernare, fata de strategia pe termen mediu si lung si sa-si fixeze un termen pana la care ori aplica unele masuri de dezvoltare economica pe care sa le anunte intr-o viziune coerenta, ori sa-si dea demisia", a spus Vosganian, citat de Newsin.

El a explicat ca Guvernul ar fi promis FMI "sa reduca cheltuielile cu peste 1,5 miliarde euro, sa disponibilizeze zeci de mii de salariati, sa reduca mecanicist si simplist sporurile pana la nivelul de 30% din cele existente astazi, sa creasca unele taxe si impozite, sa decupleze pensile de la evolutia salariului mediu si legarea de inflatie". Prin aceste masuri, vicepresedintele PNL a apreciat ca PDL transfera efectele crizei asupra romanilor, iar ministrii PSD nu-si asuma politicile fiscale ale colegilor de coalitie din ratiuni electorale.

"Avertizam Guvernul ca solutia pe care o considera providentiala, acordul cu FMI, in lipsa unei minime vointe politice, in lipsa unei minime responsabilitati si a unei strategii sa poata fi aplicata pe termen mediu se poate transforma din providenta in fatalitate", a mai comentat Vosganian.
Publicat Joi, 9 Aprilie 2009 - 18:06
Cuvinte cheie: PNL, vosganian, demisie, guvern | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours