Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Iorgulescu: Candidatura lui Tariceanu pentru Cotroceni, cea mai buna solutie

Adrian Iorgulescu, membru in Biroul Permanent al PNL, a declarat luni ca o candidatura a presedintelui partidului, Calin Popescu Tariceanu la alegerile prezindentiale din 2009 este foarte posibila si ca acesta va avea sustinerea sa in aceast demers.

„Intr-adevar exista aceasta varianta (candidatura lui Tariceanu – n.r.), stiu ca sunt si alti colegi din PNL care ar putea sa intre intr-o asemenea competitie, eu cred insa ca o asemenea candidatura a presedintelui Tariceanu este binevenita si cred ca ar fi cea mai buna solutie pentru partidul nostru” a declarat Iorgulescu.

De asemenea, Iorgulescu a precizat ca miercuri, 4 februarie, va avea loc o sedinta a Delegatiei Permanente a partidului, in care se va discuta si stabilirea unei date pentru un congres, „probabil extraordinar”, la care se va stabili si un candidat al PNL pentru alegerile prezidentiale.

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat saptamana trecuta ca, in cadrul sedintei conducerii centrale a partidului, nu s-a discutat despre Congresul partidului, dar ca propunerea de amanare a acestuia, dorita de unele filiale, va fi discutata in cadrul Delegatiei Permanente din februarie.

"Nu. O sa discutam la Delegatia Permanenta", a afirmat Tariceanu, intrebat daca, in cadrul sedintei conducerii centrale a PNL, s-a discutat despre amanarea Congresului PNL. "Punctul meu de vedere este ca in momentul de fata trebuie sa ne preocupam de realitatile politice si economice din Romania. Pe cetateni ii intereseaza in randul 114 cand e congresul PNL, asa incat si discutiile din BPC si discutiile din DP se vor concentra pe subiectele politice si cum actioneaza PNL ca partid de opozitie", a adaugat el.

Potrivit unor surse liberale, unele organizatii din zona Dobrogea si Muntenia ar dori amanarea Congresului ordinar pana in 2010 si aceasta pentru ca eventualele tensiuni din interiorul partidului, care s-ar manifesta in cadrul unei competitii interne, sa nu aiba efecte negative asupra scorului pe care PNL l-ar obtine la europarlamentare, dar si la prezidentiale. Astfel, procesul alegerilor interne ar urma sa fie suspendat timp de un an, iar o eventuala modificare a statutului, care prevede expres anul 2009 pentru Congres, ar putea fi facuta in Consiliul National.

Publicat Luni, 26 Ianuarie 2009 - 18:43
Cuvinte cheie: PNL, Tariceanu, prezidentiale | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours