Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Geoana: Nica e cea mai buna si stabila formula la care putea apela PSD

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri ca desemnarea lui Dan Nica pentru portofoliul Administratiei si Internelor este cea mai buna si, totodata, cea mai stabila formula la care a mai putut apela PSD.

"In acest moment, este clar ca trebuia sa dam un semnal de mare forta si de stabilitate fata de cei care lucreaza in acest important minister. De aceea, ideea ca omul doi in Guvern si un vicepresedinte de forta al partidului va conduce MAI in contextul dat este formula cea mai buna si cea mai stabila la care am apelat", a declarat Geoana.

Presedintele PSD a mai afirmat ca nominalizarea lui Nica pentru MAI il va face un vicepremier si mai puternic. "Am analizat ieri (marti, n.r.), la nivelul conducerii partidului, solutia cea mai buna pentru portofoliul de la Ministerul de Interne, si credem ca un viceprim-ministru care are si un portofoliou concret si un minister atat de important cum este MAI, reprezinta un vicepremier si mai puternic. Dan Nica a demonstrat deja, in cele doua luni de cand activeaza ca vicepremier al Romaniei, competenta, seriozitate si este un evident element de echilibru la nivelul guvernarii si al coalitiei", a mai spus Geoana.

Liderul PSD este convins ca in scurt timp va veni si confirmarea de la Guvern. Intrebat de ce partidul nu l-a nominalizat pe Nica de la inceput pentru MAI, Geoana a afirmat ca, la momentul respectiv, partidul a vazut in Liviu Dragnea cea mai buna solutie pentru reprezentarea administratiei publice locale in Guvern. "A existat o dorinta a noastra de a avea in domnul Dragnea un reprezentant al administratiei publice locale. Pentru etapa respectiva, aceasta logica parea sa fie una buna", a mai Geoana.

In legatura cu numirea sefului de la DGIPI, Mircea Geoana a mai spus ca singurul care trebuie sa ia decizia este Dan Nica, dupa consultarea cu partidul. "Nu am niciun fel de consens la care sa ajung cu nimeni altcineva decat cu vicepremierul nostru si cu partidul pe care il conduc", a mai spus Geoana, adaugand ca PSD nu a interferat atunci cand a fost vorba de numirile democrat-liberalilor in anumite structuri guvernamentale, "desi, poate, am fi avut obiectii si noi".

Liderul social-democrat a incheiat afirmand ca este "fair" ca fiecare partid sa isi desemneze singur oamenii din structurile pe care le conduce.

Publicat Miercuri, 4 Februarie 2009 - 14:02
Cuvinte cheie: Geoana, Nica, PSD, Guvern, MAI | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours