Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Filialele PDL si PSD, pasuite cu o saptamana in vederea concilierii

Adriean Videanu, prim-vicepresedinte PD-L, a afirmat ca organizatiile judetene ale partidelor de guvernamant care nu s-au inteles la nivel local au primit ca termen finele aceste saptamani pentru solutionarea conflictelor, in caz contrar rezolvarea urmand sa fie impusa de la centru.

Democrat-liberalul a afirmat ca exista doua sau trei judete in care organizatiile PD-L si PSD risca sa fie chemata la conducerile centrale pentru arbitraj, in eventualitatea in care nu sunt capabile sa ajunga singure la o pozitie comuna. Videanu a exemplificat doar cu judetul Vrancea. "Daca pana la sfarsitul acestei saptamani nu-si rezolva problemele, le vom rezolva noi in numele lor", a spus prim-vicepresedintele PD-L, citat de Newsin.

PD-L a anuntat prima data ca filialele celor doua partide care nu-si vor rezolva disputele de la nivel local vor fi convocate la Bucuresti in data de 6 aprilie. Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a spus atunci ca disputa din judetul Bistrita Nasaud dintre filialele PD-L si PSD nu este un caz singular. "Va trebui sa discutam in coalitie aceasta chestiune. Nu sunt doar la Bistrita probleme, sunt in patru judete. De exemplu, la Constanta, din 31 de primarii care au primit bani, doar una este de la PD-L", a declarat Blaga.

 

Publicat Marti, 21 Aprilie 2009 - 18:27
Cuvinte cheie: PDL, PSD, Videanu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours