Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Europarlamentarii Iuliu Winkler si Sogor Csaba, pe locurile doi si trei ale listei UDMR pentru PE

UDMR si-a propus sa obtina trei mandate de europarlamentar, iar pe primele trei locuri pe lista comuna de candidati UDMR-CNMT la Parlamentul European se afla Laszlo Tokes, Iuliu Winkler si Sogor Csaba.

Marko Bela a declarat ca, in urma semnarii protocolului de colaborare intre UDMR si Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania, lista UDMR pentru Parlamentul European va fi deschisa de episcopul reformat si presedinte al CNMT, Tokes Laszlo.

"Locul patru va fi decis de CNMT, ei inca nu au luat decizia, locul cinci domnul Kovacs Peter - vicepresedinte pentru problemele organizatiilor teritoriale, locul sase doamna Horvath Ana, locul sapte domnul Csutak Istvan, locul opt la fel va fi desemnat de catre CNMT si locul noua domnul Szabo Karoly", a mai precizat Marko, potrvit Newsin.

Potrivit sefului Uniunii, la europarlamentare mizeaza pe trei locuri. "Putem spera si la patru, dar trei neaparat ar trebui sa avem", a declarat Marko.

In perioada urmatoare, membrii UDMR se vor concentra pe modificarea programului Uniunii, modificare care urmeaza sa fie adoptata la congresul din luna aprilie. "Ceea ce as vrea sa subliniez este ca, avand loc acest congres inainte de campania electorala, in mod sigur o tema importanta va fi campania si, mai ales, locul si rolul nostru in Uniunea Europeana si vom si adopta un document in acest sens. Avem un program-cadru bine inchegat, inca de la inceputul anilor '90, unele puncte daca s-au realizat poate le scoatem, altele le includem, dar cadrul este foarte stabil si adecvat", a incheiat liderul UDMR.

Publicat Sambata, 21 Martie 2009 - 12:09
Cuvinte cheie: UDMR, europarlamentare, Laszlo Tokes, Iuliu Winkler, Sogor Csaba | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours