Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Elena Basescu seamana confuzie in PDL

Reprezentanti ai organizatiilor PDL care pot propune candidatura Elenei Basescu la europarlamentare se contrazic in legatura cu discutiile purtate pe marginea acesteia si spun ca decizia finala apartine comisiei centrale a PDL.

Monica Iacob Ridzi, liderul Organizatiei de tineret (OT) a PDL a declarat ca problema propunerilor pe lista pentru alegerile europarlamentare a partidului revine exclusiv organizatiilor teritoriale. "Organizatia de tineret nu propune pe nimeni pentru ca acest lucru cade in sarcina filialelor. Mi-as dori sa avem cat mai multi tineri pe lista pentru Parlamentul European, dar asta depinde de filiale", a spus Iacob-Ridzi, citata de Newsin.

Candidatura fiicei presedintelui a fost luata in discutie de Organizatia PDL sector 1, dupa cum sustine fostul deputat Anca Constantinescu. Ea a spus ca Elena Basescu este una dintre propunerile validate de catre Biroul Permanent al PDL sector 1. "In sedinta de alaltaieri (miercuri-n. r.), au fost trei dosare de candidatura depuse. Noi am votat sa trimitem la centru doua nume: Elena Basescu si Irinel Cristu. Al treilea nu mai tin minte care era. Oricum, era vorba de o persoana fara prea multa activitate in filiala noastra", a spus Constantinescu. 

Pe de alta parte, Razvan Murgeanu, presedintele PDL Sector 1, neaga faptul ca organizatia ar fi luat in discutie vreo propunere pentru lista prezumtivilor europarlamentari ai PD-L. "In cadrul organizatiei nici macar nu s-a discutat pe cine am putea sustine la alegerile europarlamentare, pentru ca decizia asta nici nu sunt sigur ca depinde de noi. S-ar putea ca cei de la centru sa aiba alte optiuni. Chiar daca la ultimele alegeri am castigat in sase colegii din sase, nu am obtinut decat un singur mandat, asa ca este problematic chiar faptul ca noi am putea propune pe cineva", a declarat, joi, Razvan Murgeanu.
Publicat Vineri, 27 Februarie 2009 - 14:28
Cuvinte cheie: elena basescu, murgeanu, europarlamentare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours