Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Dupa ce a ratat Parlamentul si Consiliul Local, PRM nu are candidat nici pentru Primaria Cluj-Napoca

PRM Cluj a anuntat, joi, ca a decis sa nu desemneze niciun candidat pentru alegerile din 15 februarie pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca, anuntul fiind facut de presedintele filialei, Gheorghe Funar.

Funar a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca desi saptamana trecuta conducerea filialei anuntase patru candidati pentru fotoliul de primar, prin care si el, dupa ce a analizat contextul politic, PRM Cluj a decis sa nu aiba candidat la alegerile din 15 februarie.

"Tinem seama de realitatile politice conturate dupa alegerile parlamentare, am luat in considerare dorintele mai multor colegi clujeni care au optat sa candideze pentru functia de primar si nu ne-a fost usor sa ajungem la o decizie. Asa cum stiti, in sedinta de saptamana trecuta a conducerii filialei PRM, am ramas la patru candidati pentru functia de primar.

Dupa alte discutii pe care le-am avut, ne-am decis, in final, ca la aceste alegeri anticipate filiala PRM din Cluj-Napoca sa nu isi desemneze niciun candidat la functia de primar”, a afirmat Funar, adaugand ca este pentru prima oara in istoria PRM Cluj cand filiala nu isi desemneaza un candidat la fotoliul de edil-sef al municipiului Cluj-Napoca.

PRM Cluj a mai anuntat ca, in urmatoarea perioada, filiala va decide ce candidat de la celelalte partide va sustine la alegerile locale partiale, in functie de programul electoral prezentat. "Am stabilit cateva obiective prioritare pentru viitorul primar al municipiului Cluj-Napoca si, in functie de modul in care candidatii de la celelalte partide care s-au anuntat vor imbratisa obiectivele pe care noi le consideram de o importanta deosebita pentru dezvoltarea municipiului nostru, urmeaza sa ne decidem, in preajma alegerilor, si in ceea ce priveste optiunea spre unul dintre candidatii de la celelalte partide politice”, a mai spus Gheorghe Funar.

Printre obiectivele prioritare anuntate de PRM Cluj se numara asflatarea, pana la 1 iunie 2012, a tuturor strazilor, aleilor si trotuarelor din municipiu, reducerea cu 50% a taxelor si impozitelor locale a locuitorilor care stau pe strazi neasfaltate, reabilitarea termica a cel putin 100 de blocuri, finalizarea centurilor de ocolire si regularizarea circulatiei rutiere.

Potrivit lui Gheorghe Funar, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, va afla din presa faptul ca fililala nu va avea candidat la Primaria Cluj-Napoca. PRM Cluj nu a reusit la alegerile locale din vara lui 2008 sa obtina nici macar un consilier local, iar in Consiliul Judetean Cluj au intrat doar doi reprezentanti ai partidului.

Publicat Joi, 22 Ianuarie 2009 - 16:24
Cuvinte cheie: PRM, Gheorghe, Funar, candidat, Primaria, CLuj, Napoca | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours