Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Delegatia Permanenta a PNL a validat convocarea Congresului extraordinar in martie

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri, la finalul Delegatiei Permanente a partidului, ca s-a decis convocarea unui Congres extraordinar in perioada 20-21 martie, asa cum fusese convenit in cadrul intalnirii de marti seara cu liderii organizatiilor locale.

"Ma bucur astazi ca aceasta propunere pe care am inaintat-o Delegatiei Permanente a fost acceptata cu o larga, larga majoritate. Am hotarat astazi sa organizam un Congres extraordinar in luna martie, in 20-21 martie", a anuntat Tariceanu, cu referire la discutiile de marti seara, cand s-a ajuns la aceasta varianta in intalnirea dintre presedintele PNL si liderii organizatiilor teritoriale.

Tariceanu a adaugat ca, in cadrul DP, s-a ajuns la concluzia ca este nevoie de o "ampla dezbatere politica care sa defineasca in mod clar liniile de actiune politica ale PNL in urmatoarea perioada".

Liderul PNL a facut doar o declaratie de presa, in care a criticat actualul Guvern si a enuntat nevoia unei "actiuni politice serioase si respionsabile", dar nu a dat niciun fel de detalii despre proiectul pe care liberalii il vor propune in acest sens.

"Delegatia Permanenta a insarcinat Biroul Politic sa stabileasca calendarul de desemnare al candidatilor pentru PE si, evident, pentru alegerile prezidentiale. Acest lucru va fi realizat in perioada urmatoare insa, din nou subliniez, Congresul trebuie sa fie un moment de dezbatere politica interna care sa ofere posibilitatea PNL, militantilor nostri, sa iasa in fata romanilor cu un proiect politic pentru viitorul Romaniei", a incheiat Tariceanu.

Publicat Miercuri, 4 Februarie 2009 - 18:22
Cuvinte cheie: PNL, congres, Tariceanu, martie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours