Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Consultarile privind legea bugetului si votul uninominal, amanate pana saptamana viitoare

Discutiile privind bugetul erau programate pentru joi, 18 octombrie.
Discutiile privind bugetul erau programate pentru joi, 18 octombrie.

Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a solicitat liderilor partidelor parlamentare sa convina asupra reprogramarii pentru saptamana viitoare a consultarii pe tema bugetului, astfel incat agenda sa cuprinda si tema legii votului uninominal.

Consultarile pe marginea bugetului erau programate pentru ziua de joi, 18 octombrie, insa Guvernul nu a anuntat ora la care urma sa aiba loc discutiile.

Guvernul a aprobat, saptamana trecuta, proiectul legii bugetului pentru 2008, inscriidu-se astfel in termenul de 15 octombrie, prevazut de legea finantelor publice pentru transmiterea acestuia in Parlament. Tariceanu a anuntat ca va initia discutii pe tema bugetului de stat pe 2008 cu toate partidele politice parlamentare, cu societatea civila, cu sindicatele si cu patronatele.

PD si PSD au anuntat ca nu vor vota bugetul, daca amendamentele lor nu vor fi acceptate de restul formatiunilor. PD nu a specificat ce amendamente ar dori sa introduca, in timp ce PSD a spus ca doreste ca acest buget sa contina prevederi precum reducerea TVA la alimente, majorarea pensiilor, marirea salariilor profesorilor, acordarea de subventii pentru agricultori.

Legea privind votul uninominal trebuie luata in discutie tot saptamana viitoare, in contextul in care presedintele Traian Basescu a anuntat luni ca daca nu primeste spre promulgare aceasta lege pana pe 22 octombrie va emite decretul pentru organizarea referendumului.
Publicat Joi, 18 Octombrie 2007 - 12:44
Cuvinte cheie: buget2008, vot uninominal, Tariceanu, partide politice | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours