Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

CJ Mures a invalidat mandatul unui consilier UDMR

Consiliul Judetean Mures a invalidat, joi, mandatul lui Benedek Imre (UDMR), dupa ce acesta a fost exclus din Uniune ca urmare a demersurilor facute in justitie pentru obtinerea unui mandat de parlamentar in locul lui Koto Joskef, ales cu 34 de voturi in Colegiul Africa-Orientul Mijlociu.

Benedek a fost inlocuit in Consiliul Judetean Mures cu Tatar Bela, directorul Societatii de Transport Local, care a mai fost consilier judetean in legislatura trecuta, si el membru UDMR.

Benedek a fost exclus din UDMR in decembrie, dupa ce a atacat in instanta alocarea unui loc de parlamentar in Colegiul Africa lui Koto Joszef, tot de la UDMR, sustinand ca respectivul mandat i-ar apartine lui. Hotararea CJ Mures poate fi atacata in contencios administrativ in termen de 10 zile.

Benedek Imre nu a participat la sedinta si spune ca nici nu ataca decizia. “Nu am intentia sa atac in contencios administrativ. Eu am atacat in forurile interne hotararea Biroului Permanent al UDMR privind excluderea, mai ales ca sentinta este clara si explica faptul ca atac BEC si nu UDMR. Nu am primit raspuns. E rusinos ce au facut cand m-au exclus, a fost o executie publica nedemna”, a declarat Benedek.

Publicat Joi, 29 Ianuarie 2009 - 19:50
Cuvinte cheie: Benedek, Imre, Koto, Joszef, UDMR, CJ, Mures | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours