Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Cioroianu, Nicolai si Iorgulescu, posibili candidati la PE din partea PNL

Secretarul general al PNL Dan Motreanu a declarat ca cei care doresc sa-si depuna candidatura pentru a intra in cursa pentru Parlamentul European o pot face pana pe 1 martie, printre cei care si-au manifestat deja intentia numarandu-se fosti ministri si parlamentari.

Cei sase actuali europarlamentari - Daniel Daianu, Renate Weber, Adina Valean, Ramona Manescu, Magor Csibi, Cristian Busoi, fostii ministri Adrian Cioroianu, Ovidiu Silaghi, Adrian Iorgulescu si Adrian Ciocanea, precum si fostii parlamentari Adrian Miutescu si Norica Nicolai vor intra in analiza conducerii PNL pentru a prinde un loc pe lista partidului la Parlamentul European.

Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a precizat ca 1 martie este termenul limita pana la care se pot depune candidaturile, urmand ca acestea sa fie aprobate de Biroul Politic Central. Comisia desemnata in acest scop, condusa de Teodor Melescanu si Crin Antonescu, se va intrunit luni si va analiza dosarele, care trebuie sa includa si un proiect politic si o optiune pentru comisia din PE in care candidatul doreste sa activeze, potrivit Newsin.

Alegerile la Parlamentul European vor avea loc pe 7 iunie, cetatenii romani urmand sa aleaga 33 de reprezentanti. 

Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours