Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Bogdan Olteanu crede ca desemnarea prezidentiabilului este prioritara pentru PNL

Purtatorul de cuvant al PNL Bogdan Olteanu a declarat vineri ca prioritara pentru PNL este desemnarea cat mai rapida a unui candidat pentru presedintie, evitand sa se pozitioneze clar in chestiunea convocarii unui Congres extraordinar.

"Eu cred ca importanta este intelepciunea deciziilor pe care le vom lua la acest Congres, cred ca acolo va trebui sa facem o optiune strategica pentru PNL. Daca PNL vrea sa ajunga la guvernare prin castigarea alegerilor, atunci cand ele se vor tine, sau incearca sa se aciueze la guvernare in umbra unuia dintre partidele aflate actualmente acolo si de aici incolo vor rezulta toate celelalte decizii pe care Congresul tinut in martie, in iulie sau oricand altcandva trebuie sa le ia. Intai trebuie sa hotaram in ce directie mergem si apoi vom vedea si care sunt oamenii cei mai potriviti sa ne duca in directia respectiva", a afirmat Olteanu, cerandu-i-se sa-si exprime optiunea fata de data la care ar trebui tinut Congresul partidului.

"Dar in orice caz, ceea ce este prioritar si trebuie facut foarte repede este sa ne desemnam candidatul la presedintia Romaniei pentru ca acolo calendarul electoral e foarte clar. De aceea, la inceputul lunii martie vom desemna acest candidat precum si lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din iunie", a continuat el.

Olteanu a precizat ca, in cadrul Delegatiei Permanente din 4 februarie se va stabili "si cand si cum" liberalii isi vor desemna candidatul la prezidentiale. "(...)fie prin niste alegeri primare in interiorul partidului, fie prin formula strict statutara a unui Consiliu National, pe care il putem tine impreuna cu un Congres extraordinar sau separat. Sper sa gasim cel mai bun candidat la presedintia Romaniei si sa-i facem dupa aceea campanie vreme de noua luni sa castigam presedintia Romaniei", a mentionat purtatorul de cuvant al PNL.

Cat priveste o posibila candidatura a lui Crin Antonescu, Olteanu s-a referit doar la persoana celui in cauza: "Este un om extraordinar!".

Liberalii se intrunesc pe 4 februarie pentru a stabili calendarul desemnarii candidatilor la PE, dar si strategia pentru alegerile prezidentiale care ar urma sa aiba loc la sfarsitul acestui an.

Publicat Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 16:11
Cuvinte cheie: Olteanu, PNL, prezidentiale | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours