Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Bogdan Cantaragiu, sef interimar ala PDL Giurgiu

Deputatul PDL Bogdan Cantaragiu a fost numit presedinte interimar al organizatiei judetene de partid Giurgiu, acesta anuntandu-si, joi, intr-o conferinta de presa, numirea in functie.

Bogdan Cantaragiu a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca a acceptat noua functie de presedinte al PDL Giurgiu, fiind convins ca poate ajuta organizatia judeteana sa obtina un scor bun la alegerile euro-parlamentare.

„ De la fostul presedinte al PDL Giurgiu, Valentin Adrian Iliescu, o sa preiau lucrurile bune si o sa le indrept pe cele mai putin bune. Orasul Giurgiu este pentru mine o provocare, nu il vad insa ca pe o experienta, nu voi face experimente in Giurgiu. Am ajuns aici, cred, pentru ca am demonstrat conducerii centrale a partidului ca pot sa ridic si organizatia de aici, imi propun la alegerile euro-parlamentare un procent de 35%”, a precizat Bogdan Cantaragiu.

La alegerile parlamentare din decembrie 2008, in colegiul 17 din Dambovita, Cantaragiu a obtinut un procent de 60,27 %, ocupand locul sase pe tara, intre candidatii PDL, ca numar absolut de voturi. PDL Giurgiu, la scrutinul din decembrie 2008, a obtinut in judetul Giurgiu un procent de 24%.

Pe de alta parte, Bogdan Cantaragiu a anuntat joi, ca filiala Giurgiu a PDL si-a nominalizat propunerile pentru functiile de subprefect. Este vorba despre Norut Stanisteanu, fost prefect de Giurgiu, si de Daniel Fita, actual purtator de cuvant la Garda de Mediu Bucuresti.

„ In ceea ce priveste negocierile cu PSD Giurgiu privind functiile de conducere la institutiile deconcentrate din judet, noi am organizat deja o echipa de negociatori, formata din cinci persoane, si am comunicat PSD ca suntem dispusi sa incepem negocierile”, a precizat noul presedinte al PDL Giurgiu.

Bogdan Cantaragiu a preluat conducerea interimara a filialei PDL Giurgiu pe 26 ianuarie, inlocuindu-l in functie pe fostul deputat Valentin Adrian Iliescu, acesta dandu-si demisia pe 6 ianuarie.

Bogdan Cantaragiu, absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti si al Academiei de Studii Economice, a intrat in politica in 2004, ca membru al PRM. A trecut la PD in 2005. In perioada 2004-2008 a fost deputat in circumscriptia electorala nr.2 Arad. In perioada 1995 – 1996, Cantaragiu a fost analist in Ministerul Finantelor, iar intre 1997-2000 a fost expert in cadrul Fondului Proprietatii de Stat. In perioada 2000-2004, Bogdan Cantaragiu a fost director general al Primariei Sectorului 1 Bucuresti.

Publicat Joi, 29 Ianuarie 2009 - 16:40
Cuvinte cheie: Bogdan, Cantaragiu, interimar, PDL, Giurgiu | Afisari: 65,535
Comentarii (2)
tepurlui cristian, Giurgiu (Joi, 5 Februarie 2009 - 21:50)
ai sa fim seriosi in pdl giurgiu cu noua formatie la alegerile euro paralmentare nu vor cistiga nici 10%din voturile din judet lideri organizatilor din localitatile din judet sunt derutati total numai inteleg nimic din ce seintimpla in organizatia judeteana apar tot felul de fetenoi cre vor diferite functi in conducerea judetului dar in campania paralmentara nuiau vazut nici un lider de organizatie locala in localitatilor lor domnilor din organizatia judeteana reformati toata organizatia inclusiv organizatile comunale numiti oameni tineri cu credibilitate in localitatile lor oameni care au influenta asupra alegatorilor ,daca plecati tot cu aceleasi fete in campania din vara si obtineti 10% din voturiledin judet , atunci organizatia pdl giurgiu se desfinteaza dar profitorilor nu le pasa ca migreza la psd sau pnl ?????????
elena b, Giurgiu Com Fratesti (Vineri, 6 Februarie 2009 - 22:07)
are dreptate cristi , daca nu sevor face scimbari si in organizatile locale sa fie inlocuiti toti lideri care nu au avut rezultate la alegerile locale si la cele paralementare atunci in organizatia pdl gr vafi un dezastru .domnule bogdan cantaragiu va rugam sa convocati o sedinta cu toti lideri lideri de organizatii locale si totii consilieri locali din judet pentru o mai buna transparenta ,si a afla realitatea di judet ????

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours