Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Antonescu il vrea pe Radu Stroe secretar general al PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca toti liberalii "au ce face in partid" si ca nu crede ca se va ajunge la dispute interne intre tabara celor care l-au sustinut pe el si cei care i-au dat votul lui Calin Popescu Tariceanu si ca nu preconizeaza schimbarea din functie a unor persoane.

Antonescu si-a inceput argumentatia cu Radu Stroe, despre care a spus ca are o foarte buna colaborare si care "va fi, probabil, optiunea mea pentru secretar general", desi Stroe a fost ani de zile, pe vremea cand Valeriu Stoica era presedinte al partidului, foarte apropiat de acesta, in conditiile in care Antonescu nu era "deloc apropiat" de Stoica, relateaza Newsin. 

Antonescu a tinut sa precizeze ca PNL are acum o generatie noua de lideri politici, precum Cristian Anghel, Romeo Stavarache, Mircea Muntean, toti trei vicepresedinti. Tot astfel, liderul PNL i-a amintit pe Vlad Moisescu si Rares Manescu, sefii filialelor sector 1, respectiv sector 6 ale capitalei, care au devenit vicepresedinti, ca fiind "oameni noi  care apar in varful partidului", dar si pe Daniel Chitoiu, pe care-l considera "o revelatie a Congresului".

Despre cei care nu au mai reusit sa obtina voturile necesare pentru o functie in conducerea PNL, Antonescu a spus ca acestia au posibilitatea de a servi partidul prin experienta si autoritatea lor. "Puiu Hasotti este  liderul grupului parlamentar de la Senat si nu vad nici un fel de problema sa continue aceasta activitate, Eugen Nicolaescu este vice-lider la grupul parlamentar de la Camera, iar nu vad nici o problema sa continue. Bogdan Olteanu, care nici nu a candidat, e vicepresedinte al Camerei. Toti au ce face in PNL. Posibilitatea de a servi partidul nu se reduce la prezenta in organismele de conducere sau chiar in Parlament", a spus Antonescu, punctand ca toti cei care l-au sustinut pe Calin Popescu Tariceanu se bucura de "respectul, de prietenia mea".
   

Publicat Duminica, 22 Martie 2009 - 17:53
Cuvinte cheie: Antonescu, PNL, Radu Stroe | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours