Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Alina Mungiu-Pippidi a fost scoasa de pe lista pentru europarlamentare a PDL Iasi

Seful PDL Iasi, secretarul de stat Dan Carlan, a declarat, joi, ca organizatia sa politica va identifica un alt candidat pentru alegerile europarlamentare, renuntandu-se la nominalizarea Alinei Mungiu-Pippidi.

"In data de 7 martie 2009, Organizatia PDL Iasi a avansat doamnei Alina Mungiu-Pippidi propunerea de a candida, cu sustinerea organizatiei, pentru Parlamentul European, asteptand un raspuns in acest sens. In urma discutiilor purtate in cursul zilei de astazi (joi, n.r.) cu doamna Alina Mungiu-Pippidi, a rezultat ca este nerealist a conta pe o potentiala candidatura a domniei sale", precizeaza Dan Carlan, potrivit Newsin.
    
Carlan afirma ca PDL Iasi va identifica in timp util o alta solutie de candidatura cu respectarea procedurilor stabilite de Biroul Permanent National, privind criteriile alese in alcatuirea listei de candidati a PDL.
Propunerea Alinei Mungiu-Pippidi a starnit un val de reactii in lumea politica si societatea civila, dupa ce aceasta a conditionat acceptarea candidaturii cu indeplinirea, de catre candidatii PDL, a criteriilor stabilite de Coalitia pentru un Parlament Curat.

Inainte de a o propune pe Alina Mungiu-Pippidi, PDL Iasi l-a propus pe senatorul Dumitru Oprea candidat la europarlamentare, dar candidatura acestuia a fost respinsa de Biroul Permanent National al PDL deoarece este parlamentar in functie.

Publicat Joi, 19 Martie 2009 - 14:59
Cuvinte cheie: Alina Mungiu-Pippidi, PDL Iasi, europarlamentare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours