Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Alianta PSD-PC promite un salariu minim de 1000 lei, 1000 km de autostrada si desfiintarea taxei unice

Geoana a declarat ca vrea ca Romania sa devina o Spanie a Europei Centrale.
Geoana a declarat ca vrea ca Romania sa devina o Spanie a Europei Centrale.

PSD si PC au intrat in campania electorala pentru alegerile din toamna cu un program in care promit majorarea salariului minim pana la 1000 de lei, anularea cotei unice, 1000 de kilometri de autostrada, posibilitatea de a infiinta o firma in doar o ora, ieftinirea energiei si subventii pentru agricultori.

Mircea Geoana a prezentat vineri cele zece angajamente aliantei PSD-PC pentru guvernare. Printre acestea se numara protejarea mai multe promisiuni populiste, cum ar fi protejarea puterii de cumparare a cetatenilor prin cresterea salariului minim la 1000 lei, dublarea pensiilor pentru agricultori, accesul garantat la educatie prin infiintarea a 1000 de noi crese si 1000 de gradinite, acordarea de medicamente gratuite si compensate pentru persoanele cu venituri reduse, construirea a 1000 kilometri de autostrazi, modernizarea a 1000 de kilometri de cai ferate, TVA redus la alimente si tarif social la energie electrica.

De asemenea, pesedistii au promis rambursarea TVA, posibilitatea de a infiinta o firma intr-o singura ora, calcularea limitei maxime de suportabilitate a taxelor pentru IMM-uri. Geoana a anuntat ca taxa unica va fi desfiintata si ca se va aplica o impozitare progresiva.

Liderii celor doua partide au precizat ca vor sa modifice Constitutia, dar nu au detaliat in ce fel. De asemenea, acestia au promis ca vor construi opt stadioane dupa standardele UEFA si opt centre olimpice si ca vor ca Romania sa devina "o Spanie a Europei Centrale" si sa capete influenta in UE, potrivit Newsin.

 

Foto: Newsin

Publicat Vineri, 11 Iulie 2008 - 14:54
Cuvinte cheie: PSD, PC, alegeri, Geoana | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours