Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Sub semnul fiarei: Senatorii au amanat pentru luni votul final la pasapoartele electronice

Plenul Senatului a hotarat, miercuri, sa amane pentru luni, 16 martie, votul final pentru ordonanta prin care se introduc pasapoartele electronice, dupa ce raportul suplimentar al Comisiei juridice a Senatului nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi aprobat. In tot acest timp, calugarul Teodosie Balan, de la manastirea Petru Voda a impartit materiale impotriva pasaportului ce poate sa devina "semnul fiarei".

Senatul a hotarat sa reia votul final asupra acestui proiect luni, pe 16 martie dupa ce in sedinta de miercuri  Raportul suplimentar al Comisiei juridice nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi aprobat de plenul Senatului, acelasi lucru intamplandu-se si cu adoptarea OUG in forma Guvernului.

Senatorii au votat respingerea proiectului de lege, dar nici in acest caz numarul de voturi impotriva acestei propuneri nu a fost suficient. Senatul mai are o ultima posibilitate de a lua o decizie in aceasta privinta, luni, atlfel legea urmeaza sa fie adoptata tacit pe data de 16 martie.

Calugarul Teodosie Balan, de la manastirea Petru Voda, a fost prezent, miercuri, in plenul Senatului unde a impartit materiale impotriva introducerii pasapoartelor biometrice. Acesta sustine o varianta prin care pasapoartele electronice sa fie emise la cerere, pentru cei care doresc sa calatoreasca in Statele Unite ale Americii, in caz contrar sa ramana doar pasapoartele obisnuite.

"Ne propunem sa modifice OUG, astfel incat cine vrea act biometric sa faca cerere scrisa, iar noua celorlalti, care socotim ca suntem atinsi in constiinta noastra religioasa de aceasta masura venita din afara si sterecurata pe sest, fara dezbateri, sa ni se dea dreptul sa folosim actele pe care le avem", a afirmat parintele, precizand ca vorbeste  "in numele ortodoxiei bisericii din ultimii 2000 de ani", a declarat Teodosie Balan.

Acesta a explicat ca "nu numarul deranjeaza, ci alte doua lucruri. Este un foarte bun candidat, cel mai bun candidat, sa devina semnul fiarei, prin implant. Al doilea, faptul ca nu este un candidat, ci un executant a ideii statului totalitar-global. Din momentul acesta va incepe o dictatura la care Nicolae Ceausescu nu a visat", a mai spus calugarul.

Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 207/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate introduce pasaportul electronic, care contine date biometrice pentru prevenirea fraudelor si asigurarea unei cat mai bune corelatii intre detinatorul documentului si document.

Patriarhia cere eliberarea de pasapoarte temporare clasice pentru motive religioase

Pasaportul spre Iad. Cipurile biometrice, oculta mondiala si alte 666 de motive de groaza

Publicat Miercuri, 11 Martie 2009 - 15:12
Cuvinte cheie: pasapoarte electronice, vot, Senat, cip biometric | Afisari: 65,535
Comentarii (2)
Mady, Urziceni (Sambata, 14 Martie 2009 - 16:09)
Nu-mi doresc aceasta nenorocire de insemnare. In viata mea nu am furat nici macar un capat de creion, acum voi vreti sa ma insemnati ca si pe cel mai mare criminal in serie!! de ce???
cristi, Bucuresti (Luni, 16 Martie 2009 - 23:25)
Niste tradatori acesti senatori . Rusine Rusine Rusine . Sper sa aiba numai ei aceasta minunatie.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours