Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Seful Cancelariei premierului a revocat ordinul care prevedea examinarea angajatilor

Discutiile intre seful Cancelariei, Catalin Baba, si salariatii, care urmau sa aiba loc marti, pe tema restructurarii posturilor din Cancelarie, au fost amanate pentru saptamana viitoare, intre timp acesta revocand ordinul care prevedea examinarea angajatilor.

Baba urmeaza sa discute luni, 2 martie, pe tema disponibilizarilior impreuna cu reprezentantii salariatilor din Cancelarie si cu cei ai sindicatului functionarilor publici.

"La data prezentului ordin, Ordinul sefului Cancelariei Prim-Ministrului (...) privind examinarea persoanelor incadrate cu contract individual de munca in cadrul departamentelor, compartimentelor si directiilor Cancelariei Prim-Ministrului, se revoca", se arata in documentul semnat de Baba, pe care l-au primit marti dimineata angajatii Cancelariei, citat de Newsin.

Ordinul a fost inmanat fiecarui angajat de catre Directia Resurse Umane.
Update 1 publicat Marti, 24 Februarie 2009 - 14:16
Seful Cancelariei premierului discuta restructurari cu angajatii
Seful Cancelariei Prim-Ministrului, Catalin Baba, se intalneste marti cu angajatii institutiei pe care o conduce pentru a discuta pe tema restructurarii in urma careia va fi redus numarul de angajati de la 304 la 167 de persoane.
Concedierile se vor face treptat, intr-un interval de 45-60 de zile, iar persoanele disponibilizate prin concedieri colective vor primi compensatii financiare, a anuntat seful Cancelariei, Catalin Baba, in 11 februarie.

Seful Cancelariei a spus ca angajatii vor fi verificati din punct de vedere profesional de comisii de specialitate formate din 5-6 persoane, din care vor face parte angajati ai Executivului adusi in institutie odata cu schimbarea Guvernului, conform Newsin.
Articol original publicat Marti, 24 Februarie 2009 - 12:35
Cuvinte cheie: cancelarie, prim ministru, prim ministru, cancelarie | Afisari: 299
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours