Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PNL a incercat sa retrimita la comisii rectificarea

Viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a solicitat, la inceputul sedintei in care se discuta prima rectificare bugetara din 2009, retrimiterea OUG la Comisiile de buget-finante, pe motiv ca raportul care urmeaza sa se dezbata in plen a fost intocmit fara cvorum.

Nicolaescu a invocat Regulamentul sedintelor comune ale Parlamentului pentru a solicita retrimiterea la Comisiile de buget-finante a raportului pe OUG de rectificare. El a precizat ca, de la lucrarile Comisiilor din 22 aprilie reprezentantii PNL s-au retras la un moment dat, astfel ca cvorumul initial, de 27 de parlamentari, nu a mai fost intrunit.

"Culmea! Raportul a fost votat cu 22 de voturi pentru si 2 impotriva!", a comentat Nicolaescu votul pe raport. "Din punctul nostru de vedere, s-a incalcat procedura parlamentara. Pentru a nu minti pe nimeni, corect este ca raportul sa se intoarca la Comisiile reunite", a cerut viceliderul grupului PNL din Camera, potrivit Newsin.

In replica, presedintele Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor, Viorel Stefan (PSD) a explicat ca, la momentul in care "colegii din grupul PNL au parasit sala" la sedinta Comisiilor reunite, sedinta a fost intrerupta si reluata ulterior, cand au venit alti parlamentari si s-a reintregit cvorumul. "Era tarziu, e greu sa stai la Parlament pana seara tarziu!", i s-a adresat Stefan lui Nicolaescu.

Supusa la vot, retrimiterea la Comisii a raportului a intrunit doar 66 de voturi pentru si 252 impotriva.
Publicat Marti, 28 Aprilie 2009 - 12:05
Cuvinte cheie: rectificare bugetara, OUG, eugen nicolaescu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours