Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Parlamentul a infiintat Comisia speciala pentru Legile securitatii nationale

Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis infiintarea unei Comisii speciale care sa se ocupe de dezbaterea pachetului Legilor securitatii nationale, ce va fi formata din 15 membri apartinand tuturor grupurilor parlamentare, in functie de ponderea in Parlament.

Toate grupurile parlamentare vor nominaliza membrii noii comisii din randul birourilor Comisiilor SRI, SIE, si de Aparare din cele doua Camere, cu exceptia PNL, care doreste sa nominalizeze un jurist in locul secretarului Comisiei SIE, Mihaita Calimente, potrivit unor surse parlamentare. Biroul Permanent a fost de acord cu solicitarea liberalilor.

Birourile Comisiior de aparare din Camera si Senat si ale Comisilor de control asupra activitatii SRI si SIE au decis, pe 1 aprilie, sa propuna Birourilor Permanente reunite infiintarea unei comisii speciale, pe modelul celor pentru Coduri, care sa se ocupe de dezbaterea Legilor securitatii nationale, informeaza Newsin.

Presedintele Traian Basescu le-a transmis membrilor Comisiei de control asupra activitatii SRI din Parlament rugamintea de a analiza legile sigurantei nationale si sa le trateze plecand strict de la nevoia de siguranta nationala a Romaniei, cu "zero incarcatura politica".
Publicat Luni, 27 Aprilie 2009 - 20:19
Cuvinte cheie: parlament, legea securitatii, sri, sie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours