Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Ministrii desemnati vor fi audiati astazi in comisiile de specialitate

Cei 18 ministri desemnati de PSD-PC si PD-L vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate, urmand ca luni, noul Guvern sa fie investit in functie.

Din partea PD-L, comisiile de specialitate vor audia astazi noua ministrii desemnati, respectiv pe Gheorghe Pogea pentru Ministerul Finantelor Publice, Radu Berceanu pentru Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Vasile Blaga pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintelor, Adriean Videanu pentru Ministerul Economiei, Mihai Stanisoara pentru Ministerul Apararii Nationale, Gabriel Sandu pentru Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Elena Udrea pentru Ministerul Turismului, Monica Iacob Ridzi pentru Ministerul Tineretului si Sportului si Theodor Paleologu pentru Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National.

Tot astazi vor fi auditati si cei noua ministri propusi de alianta PSD-PC: Gabriel Oprea  pentru Ministerul Administratiei si Internelor, Marian Sarbu pentru Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ilie Sarbu pentru Ministerul Agriculturii. Nicolae Nemirschi pentru Ministerul Mediului, Ionut Bazac pentru Ministerul Sanatatii Publice, Ecaterina Andronescu pentru Ministerul Educatiei si Cercetarii, Cristian Diaconescu pentru Ministerul Afacerilor Externe, Constantin Nita pentru Ministerul pentru IMM-uri si Victor Ponta pentru  Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul.

Catalin Predoiu, actualul ministru al Justitiei, desemnat ieri de PSD-PC si de PD-L pentru un nou mandat va trece si el prin fata comisiilor de specialitate.

Dupa audierile de astazi, noul Guvern va putea fi investit cel mai probabil luni, potrivit Realitatea TV.

Foto:Newsin

Publicat Sambata, 20 Decembrie 2008 - 09:59
Cuvinte cheie: Guvern, ministrii, audieri, comisie de pscialitate, Parlament, PSD-PC, PD-L | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours