Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Inghetarea indemnizatiilor demnitarilor in 2009 este fireasca, crede Anastase

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a apreciat vineri ca, din moment ce sunt reduse cheltuielile cu personalul bugetar, este firesc ca si parlamentarii sa se supuna acelorasi politici.

"Mi se pare firesc sa se inghete salariile demnitarilor. Atata timp cat reducem cheltuielile legate de personal pentru toti cei care primesc salarii de la stat, e firesc ca si parlamentarii sa se supuna aceleiasi politici. Consider chiar ca de la noi trebuie sa inceapa, asa ca este foarte bine. Nu as miza pe o reactie nefavorabila a parlamentarilor, chiar cred ca vom avea o reactie normala de acceptare a acestei decizii.", a spus Anastase.

Premierul Emil Boc a anuntat joi, dupa sedinta de Guvern, ca s-a decis inghetarea salariilor demnitarilor in 2009 la nivelul celor din 2008, fiind vizate de aceasta masura aproximativ 7.000 de persoane. El a spus ca vor fi inghetate in 2009 salariile demnitarilor si ale celor asimilati acestora.

In privinta celorlati bugetari, Emil Boc a spus ca dupa data de 15 aprilie vor incepe consultarile cu sindicatele pentru posibile majorari salariale, in functie de previziunile economice.

Premierul a explicat ca masura inghetarii salariilor demnitarilor a fost necesara pentru ca resursele financiare sa fie indreptate catre persoanele cu venituri mici.

Publicat Vineri, 6 Februarie 2009 - 15:28
Cuvinte cheie: Anastase, inghetare, indemnizatii, demnitari, Boc, Guvern, Camera Deputatilor | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours