Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Flutur: "Mergem in linie dreapta pentru a trimite spre Justitie dosarele in lucru la Parlament"

Gheorghe Flutur a declarat ca, in ceea ce priveste dosarele aflate in lucru la Camera Deputatilor, se va intra "in linie dreapta" pentru trimiterea lor spre Justitie, coalitia discutand luni si despre modificarea Regulamentului Camerei in ceea ce priveste votul pentru dosarele penale.

"Legat de dosarele care sunt in lucru la Camera Deputatilor, consecventi, mergem in linie dreapta pentru a se trimite spre justitie aceste dosare", a declarat Gheorghe Flutur, conform Newsin. 

Membrii coalitiei au discutat, luni, despre modificarea Regulamentului de la Camera Deputatilor pentru punerea acestuia in acord cu deciziile Curtii Constitutionale. "S-a discutat, de asemenea, despre Regulamentul de la Camera Deputatilor pentru ca maine va fi vot, este vorba de punerea de acord a prevederilor Curtii Constitutionale privind Regulamentul de la Camera Deputatilor, votul cu jumatate plus unu in ceea ce priveste problemele legate de ridicarea imunitatii", a precizat Gheorghe Flutur.

Comitetul liderilor a stabilit, miercurea trecuta, ca raportul Comisiei pentru Regulament privind numarul de voturi necesare pentru trimiterea in instanta a ministrilor parlamentari sa fie dezbatut luni, in plen, si votat marti, iar miercuri sa se discute si sa se dea vot pe dosarele lui Adrian Nastase.

Sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor nu s-a mai tinut, miercuri, din lipsa de cvorum, insa comitetul liderilor- PD-L, PSD si UDMR- a decis sa introduca pe ordinea de zi a plenului de lunea viitoare raportul intocmit de Comisia pentru Regulament, care stabileste ca ministrii parlamentari pot fi deferiti instantei cu votul majoritatii simple.
Publicat Luni, 2 Martie 2009 - 13:33
Cuvinte cheie: flutur, justitie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours