Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Cu plenul Senatului suspendat, niciun proiect de lege de pe ordinea de zi nu a fost votat

Sedinta de plen a Senatului de miercuri a fost suspendata, din cauza lipsei de cvorum, in sala fiind prezenti doar 58 de senatori, in Parlament desfasurandu-se, in acelasi timp, o sedinta a Comitetului Executiv al PSD, o sedinta a Biroului Politic al PNL, si audierea ministrului Apararii, Mihai Stanisoara, ceea ce a cauzat lipsa senatorilor.

Presedintele sedintei, Alexandru Peres, a declarat inchisa sedinta de plen a Senatului, din cauza lipsei de cvorum, senatorii nereusind sa voteze niciun proiect legislativ inscris pe ordinea de zi, cu exceptia programului de lucru.

La inceputul sedintei de plen, Peres a solicitat apelul nominal si in sala se aflau 71 de senatori. Udemeristul Verestoy Attila a solicitat si un al doilea apel nominal care a relevat faptul ca in sala se aflau doar 58 de senatori, pentru desfasurarea lucrarilor fiind necesar un numar de 69 de senatori dintr-un total de 137.

"Vreau sa le multumesc colegilor care inca mai sunt in sala sau care au venit in sala, desi este o zi de lucru, stabilita in Biroul Permanent de ieri (marti - n.r.), agreata de toate partidele politice, agreata si intarziata inceperea sedintei de plen cu doua ore la solicitarea grupului PSD, care avea o activitate politica, agreata si de grupul PNL", a declarat vicepresedintele Senatului, Anca Boagiu.
Publicat Miercuri, 18 Martie 2009 - 13:53
Cuvinte cheie: senatori, plen, Parlament, PSD, PNL, Mihai Stanisoara | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours