Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Conducerea Senatului a decis sa deconteze cel mult o calatorie pe luna pentru senatorii din diaspora

In Biroul Permanent al Senatului s-a decis decontarea cheltuielilor de calatorie pentru senatorii din diaspora, astfel incat pentru deplasarile in Europa, Orientul apropiat si Africa de nord se va deconta o calatorie pe luna, iar pentru cele in America, Oceania, Australia si Asia, cate una pe sesiune.

"S-a stabilit ca se vor deconta cheltuielile pentru deplasari. A fost impartit colegiul respectiv in doua zone in raport cu distanta ce le desparte de Romania. Pentru zona Europa, Orientul apropiat si Africa de nord, o deplasare pe luna la sfarsitul de saptamana si pentru America, Oceania, Australia, Asia cate o deplasare in fiecare sesiune legislativa. S-a mai aprobat ca, de asemenea, in vacanta parlamentara de iarna, o deplasare in cadrul zilelor aprobate de Biroul Permanent pentru colegiul electoral si o deplasare in vacanta parlamentara de vara", a declarat chestorul Biroului Permanent al Senatului, Ioan Chelaru.

El a mai precizat ca, in conditiile bugetului de criza, aceste decontari sunt "maximul pe care si-l poate permite Senatul in acest moment". Totusi, daca in legislaturile viitoare bugetul va fi mai mare, "vom putea aproba, eventual, mai dese intalniri intre colegii nostri parlamentari in diaspora si alegatorii lor", a adaugat Chelaru, citat de Newsin.
Publicat Marti, 24 Februarie 2009 - 14:43
Cuvinte cheie: diaspora, senat, parlamentari, deplasari | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours