Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Comisia de industrii a Camerei a anulat baza legala a contractului Sterling

Membrii forului au decis abrogarea articolelor din OUG 101/2007 care priveau direct cazul Sterling si care anuleaza baza legala a hotararii de Guvern care facea posibil contractul, dar votul asupra modificarilor aduse Ordonantei va fi dat peste o saptamana.

Deputatii din Comisia de industrie au decis infiintarea unei subcomisii de ancheta care sa analizeze conditiile in care a fost incheiat contractul Sterling si actele aditionale acestuia, prin votul reprezentantilor PSD si PDL, decizia fiind luata in urma audierii presedintelui Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gelu Maracineanu.

Comisia de industrii a dezbatut Ordonanta de Urgenta 101/2007, prin care Guvernul Tariceanu a modificat Legea Petrolului.

Presedintele ANRM, Gelu Maracineanu, a declarat ca, in august 2008, cand firma Sterling a incheiat contractul cu Agentia, nu era atestata sa execute activitati petroliere si nu avea autorizatie de mediu pentru a realiza investitiile prevazute in contract.

Presedintele Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale a anuntat, intr-o audiere la Comisia de industrii a Camerei Deputatilor, ca, in momentul in care Agentia a incheiat contractul cu firma Sterling, aceasta nu a demonstrat ca are bonitate financiara, materiala sau resursele umane adecvate activitatii de explorare.
Publicat Miercuri, 25 Martie 2009 - 17:33
Cuvinte cheie: comisia de industrii, sterling | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours