Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Cazarea senatorilor in Bucuresti va costa peste un milion de euro, in 2009

Cazarea senatorilor din tara la hotel, in anul 2009, va costa 4.560.000 lei, potrivit unui anunt de atribuire al Senatului Romaniei publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Contractul a fost atribuit prin negociere companiei hoteliere Bucuresti Turism SA, care administreaza Hotelul Bucuresti (actual Radisson SAS).

La 30 septembrie 2008, societatea Bucuresti Turism SA a inregistrat o pierdere de 24.544.855 lei, pentru care nu datoreaza impozit pe profit. Pierderea inregistrata in trimestrul III 2008 de S.C. Bucuresti Turism SA este din cauza investitiilor efectuate cu ocazia renovarii hotelului, potrivit raportului trimestrial al companiei.

Actionarii companiei Bucuresti Turism SA care detineau la data de 30 septembrie 2008 un procent mai mare de 5% din capitalul social al companiei erau Bea Hotels Eastern Europe BV, cu 76,83% din actiuni si SIF Transilvania, cu 11,29% actiuni.

Senatul a negociat cu hotelurile Radisson (fostul Bucuresti), Minerva, Royal si Monte-Nelly, un tarif de 268 RON/noapte, la care se adauga TVA si taxa hoteliera.

In statutul senatorilor si deputatilor, la articolul 40, privind cheltuielile de cazare, se precizeaza ca deputatilor si senatorilor, care nu au domiciliul in municipiul Bucuresti, li se asigura pe durata mandatului cazare gratuita sau, la alegere, in cazul in care nu beneficiaza de cazare gratuita, li se acorda, pe noapte, pe baza de declaratie pe propria raspundere, 70% din tariful minim practicat de unitatile hoteliere si care este achitat unui deputat sau senator.

Publicat Vineri, 6 Februarie 2009 - 12:12
Cuvinte cheie: cazare, Senat, senatori, hotel, Bucuresti, Radisson | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours