Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Buda si Iordache vor fi audiati miercuri in Biroul Permanent

Conducerea Camerei Deputatilor se va reuni miercuri pentru a-i audia pe presedintele Comisiei juridice, Daniel Buda, si vicepresedintele Florin Iordache, urmand ca apoi sa ia o decizie prin vot privind solicitarea PSD de reluare a sedintei Comisiei din 4 februarie, cand s-a discutat cazul Nastase.

Biroul Permanent al Camerei a stabilit luni un timp de audiere de cinci minute pentru fiecare dintre cei doi membri ai Comisiei juridice, intr-o sedinta programata miercuri la ora 9, dupa care membrii Biroului vor da un vot asupra contestatiei PSD.

Deputatii PSD din Comisia juridica au solicitat, intr-un comunicat remis NewsIn pe 4 februarie, reluarea sedintei Comisiei juridice, amenintand ca, daca nu li se da curs cererii, nu mai vin deloc la lucrari.

Potrivit comunicatului PSD, deputatul Daniel Buda, presedintele Comisei juridice, a incalcat dreptul la opinie al membrilor comisiei, refuzand sa supuna la vot trimiterea dosarelor lui Adrian Nastase la Biroul Permanent si apoi a suspendat, in mod unilateral, sedinta Comisiei.

"Consideram inadmisibila o astfel de atitudine si solicitam reluarea sedintei Comisiei Juridice din momentul in care a fost suspendata si supunerea la vot a propunerii parlamentarilor PSD. In caz contrar, deputatii PSD isi rezerva dreptul de a nu mai participa la sedintele Comisiei juridice, conduse de Daniel Buda", precizeaza comunicatul semnat de deputatul Florin Iordache, vicepresedintele comisiei juridice.

Deputatii PSD din Comisia juridica s-au certat aprins cu presedintele Daniel Buda si au anuntat ca se opun deciziei acestuia de a trimite catre Conducerea Camerei un raport negativ cu privire la inceperea urmaririi penale a lui Nastase, ei invocand lipsa probelor pentru a se lua o decizie.

Publicat Luni, 9 Februarie 2009 - 17:32
Cuvinte cheie: Birou Permanent, Camera, Deputatilor, Iordache, Buda | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours