Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Becali, petitie la Senat

    Avocatii lui Gigi Becali au cerut Comisiei pentru cercetarea abuzurilor din Senat"sa ia masurile care se impun" in urma incalcarii unor prevederi legale de catre instantele care au judecat arestarea preventiva si de procurori. Printre altele, ei sustin ca procurorii nu au indicat nici macar o singura proba din care sa rezulte ca lasarea in libertate a inculpatului Becali George ar fi un pericol pentru ordinea publica.

Potrivit Newsin, avocatii sustin ca omul de afaceri nu a fost ascultat de catre procurori, incalcandu-i-se, de asemenea, dreptul la aparare pentru ca acesta a spus ca va da declaratii numai in prezenta avocatului ales. Mai mult, potrivit plangerii depuse de avocati la Comisia pentru cercetarea abuzurilor, "incheierea Judecatoriei Sectorului 1, prin care s-a dispus admiterea cererii formulate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti privind luarea masurii arestarii preventive, a fost data cu incalcarea prevederilor legale". 

Totodata, avocatii finantatorului Clubului de fotbal Steaua arata ca lui Becali i-a fost incalcat dreptul la asistenta juridica.

Potrivit unor surse din Senat, Comisia pentru cercetarea abuzurilor se va intruni marti si plangerea va fi adusa la cunostiinta membrilor pentru a se lua o decizie.
 

Publicat Sambata, 11 Aprilie 2009 - 17:50
Cuvinte cheie: Becali, Senat, Comisia pentru abuzuri | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours