Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Autoritatile se pregatesc de europarlamentare: Site-ul bec2009pe.ro este activ

Biroul Electoral Central si Autoritatea Electorala Permanenta au lansat site-ul http://www.bec2009pe.ro/, dedicat alegerilor pentru Parlamentul European din 7 iunie 2009.

Siteul ofera informatii despre legislatie, membrii, hotarari si decizii ale BEC si diferite comunicate ale Biroului Electoral Central referitoare la alegerile care vor avea loc in 7 iunie si totodata, 10 motive pentru care fiecare cetatean cu drept de vot ar trebui sa merga la urne, pentru ca "batrani sau tineri, studenti sau pensionari, femei sau barbati, angajati sau someri, oameni obisnuiti sau cu perspective alternative, oraseni sau agricultori, Europa ne priveste pe toti, chiar si atunci cand nu ne dam seama", potrivit bec2009pe.ro.

Site-ul dedicata alegerilor europarlamentare incearca sa-i convinga pe alegatori sa mearga la urne pe 7 iunie. "Prin votul exprimat in alegerile pentru PE, alegeti reprezentantii care va vor influenta viitorul si viata de zi cu zi a aproape 500 de milioane de concetateni europeni. Daca nu va pasa, ii va pasa altcuiva, care va decide cine sa va reprezinte in singura adunare paneuropeana aleasa prin vot direct. Deputatii alesi in PE vor trasa viitorul Europei pentru urmatorii 5 ani. Alegeti-va Europa pe care o doriti! Daca nu votati, nu va plangeti!", este primul, dintre cele zece motive pentru care fiecare cetatea cu drept de vot ar trebui sa-si exercite acest drept.

Aparitia site-ului bec2009pe.ro a fost semnalata de loska, pe blogul pesurse.ro.

Publicat Miercuri, 25 Martie 2009 - 11:52
Cuvinte cheie: bec2009pe.ro, alegeri europarlamentare, PE, BEC | Afisari: 65,535
Comentarii (1)
laurentiu, Bucuresti (Miercuri, 6 Mai 2009 - 22:27)
grup de studenti doritori sa facem campanie . contact e-mail: seckkk@yahoo.com

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours