Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Un consilier judetean din Arad devine secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Reprezentantii conducerii PD-L Arad sunt convinsi ca proiectele lor vor fi sustinute de catre Pistru si Sorin Blejnar.
Reprezentantii conducerii PD-L Arad sunt convinsi ca proiectele lor vor fi sustinute de catre Pistru si Sorin Blejnar.

Consilierul judetean aradean Eusebiu Pistru (PD-L) a fost promovat in functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, iar liderii democrat-liberali din judet spun ca PD-L Arad va avea "un cuvant greu de spus la Bucuresti".

Eusebiu Pistru are 43 de ani si a fost managerul general al reprezentantei din Arad a unui importator de autoturisme. La alegerile locale din 2008 a obtinut un mandat de consilier judetean. Sotia sa, Geanina Pistru, a fost aleasa la sfarsitul anului trecut viceprimar al municipiului Arad. De profesie inginer mecanic, Pistru se va ocupa de sectorul infrastructura.

Numirea lui Pistru vine la o zi dupa ce un alt aradean, Sorin Blejnar, comisar al Garzii Financiare, a fost numit secretar de stat la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Blejnar nu este membru PD-L insa a fost sustinut de partid la ocuparea functiei, potrivit vicepresedintelui democrat-liberalilor aradeni, Gheorghe Seculici.

"Este pentru prima data in istoria post-decembrista cand Aradul reuseste sa impuna la Bucuresti doi secretari de stat. Faptul ca am reusit sa impunem doi oameni in Guvernul Romaniei se datoreaza rezultatelor de exceptie" de la alegerile locale si parlamentare, a subliniat Seculici. "PD-L Arad va avea un cuvant greu de spus la Bucuresti si am convingerea ca proiectele noastre vor fi sustinute de cei doi secretari de stat", a declarat Nicolae Iotcu, secretar general al PD-L Arad.

Liderii PD-L Arad a mai anuntat ca alti doi aradeni, Dan Cancel si Aurel Ardelean, vor primi posturi in cadrul administratiei centrale. Cancel, fost comisar-sef al Garzii Financiare Arad, a fost propus pentru o functie din Ministerul Transporturilor, dar pentru un post in Corpul de Control al premierului, iar Ardelean, pentru o functie de secretar de stat, potrivit Newsin.

Publicat Miercuri, 7 Ianuarie 2009 - 17:40
Cuvinte cheie: Eusebiu Pistru, PD-L, Arad, secretar de stat, Sorin Blejnar | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours