Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Udrea: Ministerul Turismului va reduce bugetul de salarii si cheltuielile de capital

Elena Udrea a declarat ca, in urma rectificarii bugetare adoptate sambata de Guvern, in cadrul ministerului pe care il conduce se va taia din bugetul de salarii si din cheltuielile de capital.

De asemenea, ministrul a precizat ca va achizitiona pentru birourile locale cele mai ieftine masini, cel mai probabil Dacii. In ceea ce priveste mijlocul de transport cu care se va desplasa, Udrea spus ca, din cauza situatiei financiare precare din minister, nu-si va achizitiona o noua masina, cu toate ca masina RAPPS-ului pe care o conduce in momentul de fata i-a pus viata in pericol, potrivit Newsin.

Rectificarea bugetara, aprobata sambata de Guvern, prevede reduceri de circa 40 de milioane de lei din bugetul Ministerul Turismului.

MT a anuntat, in 10 aprilie, ca are in vedere achizitionarea, prin procedura de licitatie publica deschisa, a unui numar de 19 autoturisme, destinate atat aparatului central, cat si birourilor teritoriale. Potrivit MT, autoturismele vor acoperi nevoile minimale de functionare ale institutiei. Reprezentantilor ministerului spun ca achizitia este necesara intrucat institutia nu a preluat un parc auto conform necesitatilor sale de la fostul Minister al IMM, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale.
Publicat Duminica, 12 Aprilie 2009 - 13:52
Cuvinte cheie: ministerul turismului, udrea, rectificare bugetara | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours