Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Udrea: Liberalii au initiat Legea tichetelor, dar Orban era ocupat cu mersul industriei petroliere

Elena Udrea a raspuns acuzatiilor lui Ludovic Orban declarand ca liberalii au initiat Legea tichetelor de vacanta, dar vicepresedintele PNL nu stie acest lucru pentru ca era ocupat cu justificarea stergerii datoriilor Petromidia.

"Probabil ca Ludovic Orban nu a avut mult timp la dispozitie pentru a-i asculta pe colegii sai liberali din turism in legatura cu fundamentarea legii tichetelor de vacanta, ocupat fiind cu mersul industriei petroliere si cu justificarea stergerii datoriilor Petromidia catre stat, in momentul privatizarii acestei societati. Nu am fi ajuns in situatia sa vorbim astazi despre pensii si salarii mici daca Guvernul din care facea parte si Ludovic Orban nu ar fi avut drept unic interes satisfacerea clientelei politico-economice, golind visteria statului", a declarat ministrul Turismului, potrivit Newsin.

Potrivit oficialului de la Ministerul Turismului, fara tichetele de vacanta criza economica si financiara ar "pulveriza" turismul romanesc.  

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a afirmat ca singurul minister unde Guvernul nu a taiat fonduri la sfarsitul saptamanii trecute este cel al Turismului si considera ca decizia de emitere a tichetelor de vacanta reprezinta o "nesimtire" in conditiile in care se vorbeste de reducerea cheltuielilor bugetare si de inghetarea salariilor.

Tichetele de vacanta sunt pe piata incepnd din 9 aprilie, Guvernul estimand ca in acest an aproximativ 100.000 de angajati ar putea pleca in vacanta utilizand aceste tichete. Salariatii care beneficiaza de tichete de vacanta nu mai beneficiaza de prima de vacanta sau de bilete de odihna.
Publicat Joi, 16 Aprilie 2009 - 19:40
Cuvinte cheie: udrea, tichete, orban | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours