Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Silvian Ionescu si ministrul Mediului se contrazic in privinta conflictului de interese de la Garda de Mediu

Comisarul Garzii de Mediu, Silvian Ionescu, va trebui sa decida in 24 de ore daca ramane seful Garzii de Mediu sau actionar in cadrul companiei care consiliaza Petrom, a declarat marti, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, insa cel in cauza considera ca nu este in conflict de interese.

"Am vorbit la telefon cu domnul comisar al Garzii de Mediu. Acesta are 24 de ore ca sa-si lamureasca pozitia", a spus ministrul Mediului, citat de Newsin.

Comisarul general al Garzii Nationale de Mediu a declarat, marti, ca nu este nimic incompatibil in functiile pe care le detine."Nu vad nimic incompatibil. Compania nu lucreaza cu bani publici, consultanta este un act privat, care are loc inainte de orice act de reglementare, asadar nu este nimic neconform cu functia de la Garda de Mediu", a spus Ionescu. "E la fel ca si cum ministrul mediului gestioneaza problema plajelor", a adaugat el.

Ministrul Mediului a fost inainte de numire, viceprimar al Constantei, in conditiile in care municipalitatea orasului a fost in conflict cu Ministerul Mediului in legatura cu gestionarea plajelor.

Silvian Ionescu si fostul ministrul al Mediului, Sulfina Barbu, sunt actionari ai firmei KVB Economic, care a incheiat cu OMV-Petrom un contract de consultanta pe probleme de mediu, firma fiind abilitata sa consilieze conducerea Petrom in legatura cu ceea ce trebuie sa verifice Garda de Mediu.

Publicat Marti, 10 Martie 2009 - 17:10
Cuvinte cheie: Silvian Ionescu, conflict de interese, Garda de Mediu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours