Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Secretar de stat in MT, Eusebiu Pistru va primi despagubiri pentru un teren de pe ruta autostrazii Arad-Timisoara

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Eusebiu Pistru si sotia acestuia, care este viceprimar al municipiului Arad, vor fi despagubiti de stat pentru o suprafata de peste 7.000 de metri patrati, pe care o detin pe traseul viitoarei autostrazi Arad-Timisoara.

Sotii Pistru vor fi expropriati de doua parcele, una in suprafata de 3.851 metri patrati, iar una de 3.346 metri patrati, cei doi ramanand cu o suprafata de teren de 2.803 metri patrati in apropierea autostrazii, relateaza Newsin.

Eusebiu Pistru a declarat ca, la data cand a cumparat terenul, nu stia ca prin acea zona va fi construita autostrada.

"Am cumparat terenul in martie 2007 pentru a construi o a doua reprezentanta Ford. Cand am cumparat terenul acest nu era blocat la Cartea Funciara si nu stiam ca va fi prins in traseul autostrazii. Abia in octombrie 2007, cand am inceput demersurile pentru constructia showroom-ului am aflat ca terenul este blocat in Cartea Funciara. Mie imi mai ramane ceva teren, aproximativ 2.000 de metri patrati in zona autostrazii cu care nu stiu ce voi mai putea face", a declarat Eusebiu Pistru.

Secretarul de stat a mai spus ca va primi de la statul roman aproximativ 20 de euro pentru fiecare metru patrat de teren preluat pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara. "Fata de pretul cu care l-am cumparat imi vor mai ramane ceva bani. Dar pretul real nu este acesta, terenul fiind mult mai pretios. Oricum nu voi constesta pretul oferit ca despagubire, deoarece s-ar putea interpreta, avand in vedere functia mea si a sotiei mele", a mai declarat Pistru.

Publicat Joi, 2 Aprilie 2009 - 13:42
Cuvinte cheie: Eusebiu Pistru, autostrada, Arad -Timisoara, despagubiri, teren | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours