Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Sarbu: Strategiile pe produs si proiectul de descentralizare a MAPDR au fost finalizate

Proiectul privind descentralizarea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale va fi publicat in doua-trei zile pe site-ul ministerului, iar in circa 30 de zile va fi aprobat, prin ordonanta de urgenta sau prin initiativa legislativa.

Ministrul Agriculturii a declarat ca proiectul pentru descentralizarea ministerului urmareste transferarea deciziilor de la centru in teritoriu, iar scopul principal al acestuia este rezolvarea in timp cat mai scurt a problemelor agricultorilor.

Acesta a explicat ca s-a incheiat concursul lansat in interiorul ministerului pentru depunerea proiectelor de descentralizare, ca s-a realizat o selectie a proiectelor prezentate de euroconsilieri, iar un juriu va alege proiectul final. Totodata, ministrul Sarbu a mai adaugat ca au fost finalizate strategiile pe produs in conformitate cu prevederile Uniunii Europene.
Publicat Marti, 3 Martie 2009 - 16:03
Cuvinte cheie: descentralizare, sarbu, ministerul agriculturii | Afisari: 65,535
Comentarii (6)
SAVA, Bistrita Nasaud (Marti, 10 Martie 2009 - 11:58)
AM citit si noi cei de la cotele de lapte despre intentia doctorului harbuz de a trece cota de lapte la anarz-ul reorganizat!!d-le dumneata stii ca autorizarea APIA NU S-A FACUT PINA CE COTA DE LAPTE NU A FOST IN STRUCTURA SIMILARA U.E. ADICA LA APIA??? A MAI FOST ODATA LA ANARZ SI ERAU PRESIUNI DIN PARTE A U. E. SA FIE TRECUTA LA APIA. A FOST LA ANARZ LA INECEPUT CIND NU ERA APIA INFINTATA!!!SI IN ALTA ORDINE DE IDEI DE CE SA TRECETI COTA DE LAPTE ACOLO, SI NU TRECETII CEEA CE A MAI RAMAS DIN ASTAI LA APIA???? IN TOT CAZUL EI NU MAI AU CE FACE , PT CA , CONTROLUL E LA ASOCIATIE , INSAMINTAREA ARTIFICIALE E PRIVATIZATA, CE MAI FAC? VOR COTA DE LAPTE SA AIBA SI EI CEVA DE FACUT SA FIE CUM SUNT SI ACUM CITE 7-8 DIRECTORI CARE NU AU FACUT NIMIC DECIT S-AU IMBOGATIT SI S-AU PLIMBAT, CU ORE SUPLIMENTARE LA GREU DESI EI NU FAC O ORA SUPLIMNTARA CU PREMII LA FEL MAI ALES SEFII , DEASTA VOR COTA DE LAPTE LA EI? AVETI GRIJA CA E O MARE GRESEALA SA FIE DUSA LA OFICIU NATIONAL CUM URMEAZA SA SE NUMESCA , PT CA ASTIA NU FAC NIMIC SI SA NU-SI PIARDA LOCURILE CALDUTE DE DIRECTORI VOR COTA DE LAPTE LA EI
ANA, Botosani (Sambata, 14 Martie 2009 - 14:27)
VREAU SA INTREB PE DOMNII "PREOCUPATI " DE COTA DE LAPTE DACA STIU CUMVA CE VOLUM DE MUNCA AVEM NOI CEI CARE LUCRAM LA COTA DE LAPTE SI DACA STIU CATE MATERIALE ADICA HARTIE , TUS PT IMPRIMANTA SI ALTE CONSUMABILE AM CUMPARAT PE BANII NOSTRI DIN SALAR CAND ERAM LA ANARZ? DACA SUNT ATAT DE INTERESATI DE COTA DE LAPTE TREBUIA SA NE DEMONSTREZE IN MOMENTUL IN CARE AVEAM NEVOIE DE MATERIALE SI CAND LUCRAM DE DIMINEATA PANA LA MIEZUL NOPTII PE UN SALAR DE NIMICA.
lady milk, Bistrita (Luni, 16 Martie 2009 - 08:59)
apia...
diana, Brasov (Luni, 16 Martie 2009 - 12:56)
ce salariu ai tu la cota de lapte de nu vrei sa treci la ANARZ? Esti cumva sef?
Bine ca v-a luat ANARZ-ul de pe drumuri……..unii erati someri nu aveati unde sa lucrati si acum dati cu noroi……
Nu ati fi ajuns niciunul din voi la APIA.
Ce bine era cind v-a luat si pe voi ANARZ-ul,va dadeati mari ca aveti servici si acum faceti mofturi!!!!!
Astia de la ANARZ au salarii mici ,sigur ca nu va convine.
abc, Bucuresti (Joi, 2 Aprilie 2009 - 13:52)
ANARZ nu a facut niciodata COP, asa cum sustine dna de la Bistrita. Controlul productiei de lapte a fost la OARZ si apoi a trecut la Asociatii. ANARZ efectueaza inspectie, indrumare, control in teritoriu, instruiri, evaluari genetice pentru animale, prelucrari statistice si multe alte activitati. ANARZ a acceptat initial Cota de Lapte si inceputurile au fost la aceasta institutie pe care acum o criticati. Nu sunteti crestini? Nu aveti bun simt? ANARZ in vara anului 2008 a numarat oile pe teren pentru acordarea subventiilor. V-ati pus intrebarea cum au reusit? Va spun eu care imi cunosc colegii: cu multa seriozitate. Conducerea ANARZ a acceptat acel protocol cu APIA si a indeplinit cerintele. Noi nu va vrem la ANARZ, oricum stim ca nu sunteti toti cu o buna pregatire. Majoritatea ati intrat la Cota de Lapte cu pile. Multi nu aveti pregatire in domeniu. Asta o recunoasteti? Spuneti ca nu v-a dat ANARZ ul Hartie de scris? draga doamna de la Botosani. Poate ca nu ati avut la timp, dar nu uitati ca o intitutie bugetara nu poate face ce vrea cu banii statului. In vorbirea curenta nu se foloseste "salar" asa cum scrieti dv. in comentariu. Decat sa criticati ANARZ-ul, mai bine instruiti-va si exprimati-va corect draga doamna ANA din Botosani. Daca nu va lua ANARZ-ul poate culegeati urzici, ca orivum le aveti pe limba....

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours