Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Sarbu cere sprijin politic din partea parlamentarilor pentru legea salarizarii unice

Ministrul Muncii, Marian Sarbu, a declarat ca Guvernul si-ar putea asuma raspunderea pe legea unica de salarizare in cazul in care Parlamentul nu va reusi sa o aprobe pana la 30 octombrie si a cerut sprijin politic pentru noile reglementari.

"Daca intram in criza de timp, pe baza unei intelegeri cu grupurile parlamentare si cu o sustinere politica puternica se poate apela si la asumarea raspunderii Guvernului pe legea salarizarii unice a bugetarilor", a spus ministrul Sarbu, citat de Newsin.

Ministrul a spus ca nu exista probleme cu metoda asumarii raspunderii pe anumite proiecte de lege, aceasta metoda dovedindu-si, de-a lungul vremii, eficacitatea. "Cred ca putem sa avem in vedere si o astfel de formula", a spus Sarbu. Ministrul Muncii a aratat insa ca o astfel de decizie ar putea surveni doar in conditiile unei acord al grupurilor parlamentare si forurilor de conducere ale celor doua Camere.

Ministrul a insistat pe importanta sprijinului politic, aratand ca reusita demersurilor pe care ministerul le are de intreprins in perioada urmatoare depinde in primul rand de existenta vointei politice, capacitatea de administrare nefiind o problema.

Sarbu a aratat ca legea unica a salarizarii bugetarilor ar trebui sa fie adoptata pana la finalul acestui an, urmand apoi ca actul normativ sa fie implementat in urmatorii trei ani.

Publicat Miercuri, 8 Aprilie 2009 - 13:13
Cuvinte cheie: sarbu, legea unica a salarizarii, sprijin politic | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours