Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Predoiu se "bucura" ca exista preocupari privind reforma justitiei

Catalin Predoiu a declarat ca nu considera o presiune declaratiile lui Mircea Geoana, ministrul afirmand ca DNA nu se ocupa doar de dosare de mare coruptie si ca el se bucura ca exista o preocupare la nivel politic privind reforma justitiei.

"Deocamdata nu fac nicio interpretare a acestei declaratii, nu cred ca este o presiune, este o preocupare pe care domnul Geoana o are. Eu ma bucur ca exista aceasta preocupare la nivelul politic, e un fel de raspuns la scrisoarea pe care am adresat-o. Statisticile arata ca in activitatea DNA s-au obtinut rezultate si pe alte dosare nu numai pe cele de mare coruptie. Atentia publicului s-a concentrat pe aceste dosare. Activitatea DNA s-a concentrat si pe alte paliere", a raspuns Predoiu referitor la comentariul de sambata a lui Mircea Geoana.

La Slatina, presedintele PSD a spus ca ministrul Predoiu are obligatia, impreuna cu Guvernul si cu seful DNA, Daniel Morar, ca pana la raportul CE sa faca pasi repezi pe calea reformei din justitie, aceasta reforma cantonandu-se, pana acum, doar in zona marilor dosare de coruptie, tema fiind una hiperpolitizata.

"Eu iau constructiv aceasta declaratie. Iau ce e bun in ea, dorinta domnului Geoana de a accelera reformele. Este si dorinta noastra, dar trebuie sa vedem concret si ce trebuie facut", a precizat Predoiu.

Publicat Duminica, 8 Februarie 2009 - 07:40
Cuvinte cheie: Predoiu, Justitie, Geoana | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours